Pc birden donup kendini resetliyor

Crucial ın kendi yazılımı var ondan bakayım. 49derece şuan ssd Pc sıcaklıgı da normal
Tahmin ettiğim gibi SSD ısınıyor ama resetlemesiyle gene alakası yok çünkü kendimde kullanıyordum ve arkadaşımda kullanıyor şuan.

Donarken fan falan hızlanıyor mu?

Bir de donma / kasmaların olduğu sıralarda sıcaklıkları kontrol et

Aşırı bir donma ve kasma olmuyor dediğim gibi tarafımca deneyimledim kaç ay. Ama resetlemesiyle alakası yok.

@tomahawk Prime95 Small testinde işlemci kaç derece?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ Olarak BX500 kronik sorunlu bir SSD yani ısınması gayet normal sorunlu olduğu için.
İşlemciyi overclocksuz kullandığımda da bu sıkıntıyı yaşadım. Şuan overclocklu kullanıyorum. VCore +0.125 3.75GHz ideal overclocklu şuan. İşlemci sıcaklıgı da normal. Prime testi yapmadım yapayım bi hemen

Tahmin ettiğim gibi SSD ısınıyor ama resetlemesiyle gene alakası yok çünkü kendimde kullanıyordum ve arkadaşımda kullanıyor şuan.

Donarken fan falan hızlanıyor mu?
Donarken değil de pc resetlendiğinde fanlar full güçte çalışıyor. Bu arada benim pcyi tuşla restart yaptığımda da full fanda çalışıyor. Kapatırken de son anda son güçte çalışıyor. Normali bu yani benim pcde fanların hızının.

Donarken değil de pc resetlendiğinde fanlar full güçte çalışıyor. Bu arada benim pcyi tuşla restart yaptığımda da full fanda çalışıyor. Kapatırken de son anda son güçte çalışıyor. Normali bu yani benim pcde fanların hızının.
Resetlenirken öyle olması normal zaten çoğu kişide öyle.

Donarken @MehmetV2 'nin dediği gibi sıcaklıklara bakar mısınız?

Aşırı bir donma ve kasma olmuyor dediğim gibi tarafımca deneyimledim kaç ay. Ama resetlemesiyle alakası yok.

@tomahawk Prime95 Small testinde işlemci kaç derece?

+ Olarak BX500 kronik sorunlu bir SSD yani ısınması gayet normal sorunlu olduğu için.
Prime95 88dereceye çıktı. Muhtemelen daha da stress teste devam etseydi 90ları görürdü. Soğutmam yetersiz belli ki overclock u kısacağım. Fakat sorun bu değil. Çünkü overclocksuz da uzun süre kullandım o zaman da yapıyordu bunu

Prime95 88dereceye çıktı. Muhtemelen daha da stress teste devam etseydi 90ları görürdü. Soğutmam yetersiz belli ki overclock u kısacağım. Fakat sorun bu değil. Çünkü overclocksuz da uzun süre kullandım o zaman da yapıyordu bunu
Anladım. Fakat donarken ulaştığı sıcaklıkta önemli.

Sanki sistem bir sorunla karşılaşıyor devam etmemesi için direk resetliyor pcyi hiç bir uyarı vermeden

Windowsla alakalı bir problem olabilir mi acaba diye düşünüyorum da. Her seferinde formatlarımda windowsu microsoftun sitesinden indirip kuruyorum. Crackli kullanıyorum tabi ama bundan olacağını hiç sanmıyorum.

diğerlerini bilemem ama bu tamamen intenetle alakalı...
yok aynı zamanda pc de donarak çalışıyor o sıralarda. Alttan bir pencere açıyosun donuyor 1saniye geliyor falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,041
Üyeler
189,537
Son üye
piveriser
Geri