Arama sonuçları: *

1. toros

Bilgisayarimdaki herseyi sildim nasil geri gelir

herhangi bir seyi acmaya calistigimda tasinmis yeniden adlandilirmis veya silinmis olabilir bu ogeyi silmek istermisiniz diyor 1732988053 bu C ye tanimlanan seylerin icinde bilgisayarin icinde olan silinmeyen hersey gelir mi? 1732988460 Suanda bilgisayara flash taktim ve c ve d yi gorebiliyorum...
  2. toros

direkt D ye kopyala yapistir yaptiktan sonra yani bu dedigimde 1 gun surdu nerdeyse baya uzun surdu sonra direkt C deki userse sag tik yapip sil dedim yonetici iznine evet dedim
  3. toros

bilgisayardaki hersey mi geri gelir nasil olur 1732987719 dosyalarin bilgisayarda duruyor olmasi lazim cunku D ye attim
  4. toros

Laptopumda hem C hem D var C SSD oldugu icin yer dolmustu bende D ye aktarmak istedigim icin C deki usersi komple D ye kopyaladim ardindan C dekini sildim suan bilgisayardaki hersey silindi masaustu fotografi bile gitti Bu Bilgisayar kismina bile giremiyorum nasil geri getirebilirim yardimci...
  5. toros

Pc çalışıyor ama ekran yok

bios pilini çıkar tak yap ramleri tekrar çıkar silgiyle altlarını sürt.
  6. toros

CSGO PC RESTART HATASI DEVAM ETMEKTE

Reis hem konun yükselsin ve çözüm bulursan etiketler misin çok merak ettim.
  7. toros

Formattan sonra fps düşüklüğü.

Aynen öyle
  8. toros

Formattan sonra fps düşüklüğü.

Csgo da genel bir sıkıntı var. Yeni güncellemelerle oyunu git gide öldürüyorlar hatta 2-3 ay önce gelen güncellemeyle otomatik tüm grafikler en yükseğe alınmıştı ve sanırım hala böyle ayarlardan düşürülünce bile değişen bir şey olmuyor.
  9. toros

Kasadaki ön jak girişleri

İyi izlemeler tadına vara vara izle ben gibi 2 haftada bitirme :D
  10. toros

Kasadaki ön jak girişleri

up. bende yapamadım baya araştırdım ama yok.
  11. toros

Steam Oyun Silmek ?

Anladığım kadarıyla oyunu komple kendinden kaldırmak istiyorsun destek kısmına gelip kaldırmak istediğin oyunu seç en altta hesabımdan kalıcı olarak kaldırmak istiyorum diye seçenek olması lazım.
  12. toros

Windows hazırlanıyor Bilgisayarınızı kapatmayın

Böyle dedikten sonra güvenli modda açıldı. 1599228768 Sabırlıyım ama bunu 3. Yapışım ilk defa bu kadar sürdü
  13. toros

Aaa evet şimdi güncelleştirmeler tamamlanamadı değişiklikler geri alınıyor diyor. 1599228651 Ne yapacağım?
  14. toros

Teşekkürler herkese baya böyle kalınca korktum şuan yüzdelik yazıyor.
  15. toros

Hayır 1599228424 Aha şimdi yazdı 6 7 dakika geçti %0
  16. toros

Ekran kartı driverimi sileceğim için güvenli moda geç dedim yeniden başlat dedim 5 6 dakikadır Windows hazırlanıyor Bilgisayarınızı kapatmayın diyor. Neden
  17. toros

Bilgisayarı kapatınca psu yu kapatmak.

Gerek yokta bir zararı var mı
  18. toros

Bilgisayarı kapatınca psu yu kapatmak.

Uppp. Bende PC kapadıktan 30 saniye sonra PSU'yu direk kapıyorum.
  19. toros

Tunçmatik 5'li priz

https://urun.n11.com/akim-koruyucu-prizler/tuncmatik-powersurge-5-li-akim-koruma-prizi-1050-joule-tsk6134-P438599376
Top Bottom