Güncelleme yapıyor olabilir % falan yazıyor mu ?Ekran kartı driverimi sileceğim için güvenli moda geç dedim yeniden başlat dedim 5 6 dakikadır Windows hazırlanıyor Bilgisayarınızı kapatmayın diyor. Neden
HayırGüncelleme yapıyor olabilir % falan yazıyor mu ?
Aha şimdi yazdı 6 7 dakika geçti %0Güncelleme yapıyor olabilir % falan yazıyor mu ?
Değişiklilikler geri alınıyor aşamasındadır ama yazmıyordur (bir kere bende de öyle olmuştu). Tekrar normal mod açılacak.Hayır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aha şimdi yazdı 6 7 dakika geçti %0
Bekleyin büyük ihtimal biraz uzun sürecektir.Ekran kartı driverimi sileceğim için güvenli moda geç dedim yeniden başlat dedim 5 6 dakikadır Windows hazırlanıyor Bilgisayarınızı kapatmayın diyor. Neden
Aaa evet şimdi güncelleştirmeler tamamlanamadı değişiklikler geri alınıyor diyor.Değişiklilikler geri alınıyor aşamasındadır ama yazmıyordur (bir kere bende de öyle olmuştu). Tekrar normal mod açılacak.
Ne yapacağım?Aaa evet şimdi güncelleştirmeler tamamlanamadı değişiklikler geri alınıyor diyor.
Değişiklilikler geri alınıyor aşamasındadır ama yazmıyordur (bir kere bende de öyle olmuştu). Tekrar normal mod açılacak.
Normal olarak açılsın. Sonra tekrar safe moda girmen yeterli.Aaa evet şimdi güncelleştirmeler tamamlanamadı değişiklikler geri alınıyor diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yapacağım?
Böyle dedikten sonra güvenli modda açıldı.Normal olarak açılsın. Sonra tekrar safe moda girmen yeterli.
Sabırlıyım ama bunu 3. Yapışım ilk defa bu kadar sürdüBu tip eylemler uzun sürer ihtiyacınız olan tek şey sabır.