Arama sonuçları: *

1. T

1000TL ye kadar fp kaliteli webcam arıyorum

V3 ü bilmiyorum hocam ama genel olarak memnunum. Şu an ne kadar oldu bir bilgim yok ama hala fiyat olarak kıyaslanan ürünlerden ucuzsa alınır bence.
  2. T

Battle field5 ping sorunu

Yanlışta hatırlıyor olabilirim ama bf5 de sunucu konumunu seçebiliyorduk mesela avrupa gibi bu oyun filtreleme ekranını bir karıştırın hocam.
  3. T

Kasa fanının pinini nereye bağlamalıyım?

Arkadaşlar resimde görüğünüz dişi uç kasa fanına ait ve kasamda bu giriş şeklinde iki fan var. Yaklaşık bir yıl kadar önce fanları durdurmak için sökmüştüm. Şimdi ise geri bağlayıp kullanmak istiyorum ama diğer resimde gördüğünüz erkek uca bağlayınca çalışmıyor. Buradan mı söktüm onu da...
  4. T

1000TL ye kadar fp kaliteli webcam arıyorum

Bende iki üç hafta kadar önce arıyordum en sonunda bu modeli almaya karar verdim internette logitech c922 ile kıyaslama videoları var ve gördüğüm onun kadar başarılı. Ha yurtdışından geldiği için daha gelmedi sipariş verdikten bir hafta sonra pazatesi günü kargoya verildi. Şimdi de kargonun...
  5. T

Oyunlarda alt+tab yapınca kasmadan başka bir işlem yapabilmek

Her şeyden önce oyun ayarlarına girip borderless windowed screen(çerçevesiz pencereli ekran) i seç derim. Çok daha rahat oluyor.
  6. T

Formatla Alakalı Yardım

Sonra tekrar foto atın.
  7. T

Formatla Alakalı Yardım

Şimdi yeni deyin ve c için mb cinsinden bir disk oluşturun.
  8. T

Formatla Alakalı Yardım

Neyi? Birde hangi diskin c olacağına da karar vermek için istediğiniz diski sol tıklayıp ileri deyin. 1600453946 Hocam şu anki hali ile bir daha fotoğraf atarmısınız.
  9. T

Formatla Alakalı Yardım

Deddiğim gibi şu an aslında c ve d olarka iki disk kurlu fakat win in kendi için ayırdığı diskler yok
  10. T

Formatla Alakalı Yardım

Herşeyden önce herşeyinizi silmişsiniz. İki diskide silin. Sonra ikisi tek disk olucak. Ardından yeni deyi ve c için mb cinsinden değer verin. Atıyorum 100gb c istiyorsanız 100000mb yazın ve tm deyin. Disk tekrar ikiye bölünecek ayrıyeten win kendi oto olarak 500mb kadar bir iki disk daha...
  11. T

Oyunlarda donma yaşıyorum?

Veeee sisteminizi belirttiğiniz gördüm 16gb ram kullanıyorsunuz. O zaman sorun ssd olabilir.
  12. T

Oyunlarda donma yaşıyorum?

Hocam eğer ram 8gb ise ve dediğiniz gibi 7.8 gb kullanılıyor ise sorun bence ram den. Şahsen bf5 de 8gb iken drop takılma vs. yaşıyordum. Dün bir 8gb daha aldım ve sorun tamamıyla çözüldü.(reklam verir gibi oldu bu da be) :) :) Yani bence sorun ram yetersizliği. 1598646167 Ve bir tek bf5 de...
  13. T

Virüs bulaşan bilgisayarim format atarken açık mavi bir ekranda kalıyor

Arkadaşlar bana lazım olan bir dosyayı indirdim. Ama %99 dosya virüslü imiş. Çünkü PC aşırı kasmaya başlamıştı ve 5-10 saniyede bir kendi kendine Chrome'u açıyordu ve beni bir siteye yönlendiriyordu. Tabi hal böyle olunca format USB'sini takip format atmayı denedim. Ama boot menü yü ayarladıktan...
Top Bottom