Neler Yeni

1000TL ye kadar fp kaliteli webcam arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda Deniz
arkadaşlar herkese merhaba 1000tl ye kadar kaliteli webcam arıyorum.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Bende iki üç hafta kadar önce arıyordum en sonunda bu modeli almaya karar verdim internette logitech c922 ile kıyaslama videoları var ve gördüğüm onun kadar başarılı. Ha yurtdışından geldiği için daha gelmedi sipariş verdikten bir hafta sonra pazatesi günü kargoya verildi. Şimdi de kargonun gelmesini bekliyorum.

KAPTANN

80+
Bende iki üç hafta kadar önce arıyordum en sonunda bu modeli almaya karar verdim internette logitech c922 ile kıyaslama videoları var ve gördüğüm onun kadar başarılı. Ha yurtdışından geldiği için daha gelmedi sipariş verdikten bir hafta sonra pazatesi günü kargoya verildi. Şimdi de kargonun gelmesini bekliyorum.

Hocam kullanıyormusunuz halen , nedir düşünceleriniz? bide v3 modeli varmış.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Hocam kullanıyormusunuz halen , nedir düşünceleriniz? bide v3 modeli varmış.
V3 ü bilmiyorum hocam ama genel olarak memnunum. Şu an ne kadar oldu bir bilgim yok ama hala fiyat olarak kıyaslanan ürünlerden ucuzsa alınır bence.

KAPTANN

80+
V3 ü bilmiyorum hocam ama genel olarak memnunum. Şu an ne kadar oldu bir bilgim yok ama hala fiyat olarak kıyaslanan ürünlerden ucuzsa alınır bence.

Araştırıken birde Nuroum V11 2k diye bir webcam buldum, bunun hakkında bilginiz var mı? 2K aynı fiyat.

KAPTANN

80+

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,478
İsim
Hacı
Top Bottom