Arama sonuçları: *

1. valhalla

Wifi adaptör önerisi

Hayır şükür bugüne kadar ne belirttiğiniz türde de baska şekilde bir sorun yaşamadım tavsiye ederim düşünüyorsanız
  2. valhalla

Wifi adaptör önerisi

Evet hala aktif olarak kullanıyorum hocam
  3. valhalla

Çözüldü✓ Lenovo 27 30 HDR Problemi

Ya birader bi git işine, 3 kuruşluk aklınla bana iş öğretip akıl verdiğini sanıyorsun, forumlarda bilme ne kadar yazmakla kendini bir bilen zanneden zavallı zihniyetinle seni başbaşa bırakıyorum, beynin olsaydı ne demek istediğimi anlardın ama boş...Olmayan bir organın hakkında başkasına beyin...
  4. valhalla

Madem sorunla bu kadar ilgilisiniz neden 12 saattir bi zahmet çözüm önerisi yazmadınız? Yapıcı olun yıkıcı değil Ok? Nasılçözdüğümi de merak eden özelden de yazar pekala cevaplarım..
  5. valhalla

Neyse kendi kedime yazayım 😀 Çözüm sorunu halloldu, herkese iyi forumlar
  6. valhalla

Selamlar.. Az önce windows 10 ayarlar kısmından hdr ac kapat seçeneğinden aç dedikten sonra ekran kendini stand by moduna aldı ve ekran karardı.. Daha önce böyle bi durum yaşamamıştım..Ctrl win Shift b yaptım ama bu sefer de stand by modundan çıktığı halde ekran halen simsiyah ve açılmıyor...
  7. valhalla

Wifi adaptör önerisi

Hocam selamlar, Aşağıdaki linkte yer alan ürünü 20 gündür masüstü pc 3.0 usb yuvasında kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederim, buradan araştırmıştım ve cat 6 kablodan daha hızlı çekim ve veri gücü olduğunu söylemişlerdi abartı diyordum ama gerçekten öyleymiş... Fiyat olarak da hepsiburada...
Top Bottom