Neler Yeni

Çözüldü✓ Lenovo 27 30 HDR Problemi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ahmet Taşlıova
Selamlar.. Az önce windows 10 ayarlar kısmından hdr ac kapat seçeneğinden aç dedikten sonra ekran kendini stand by moduna aldı ve ekran karardı.. Daha önce böyle bi durum yaşamamıştım..Ctrl win Shift b yaptım ama bu sefer de stand by modundan çıktığı halde ekran halen simsiyah ve açılmıyor... Sistem yeni kablodan yana bi sıkıntı yok.. Ekran kartı rtx 3060.. Sorun sizce neden oldu ve varsa çözümü nedir, yardım önerilerinizi açığım dostlar, teşekkürler şimdiden..

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ahmet Taşlıova
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neyse kendi kedime yazayım 😀
Çözüm sorunu halloldu, herkese iyi forumlar

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ahmet Taşlıova
Madem sorunla bu kadar ilgilisiniz neden 12 saattir bi zahmet çözüm önerisi yazmadınız? Yapıcı olun yıkıcı değil Ok? Nasılçözdüğümi de merak eden özelden de yazar pekala cevaplarım..

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Madem sorunla bu kadar ilgilisiniz neden 12 saattir bi zahmet çözüm önerisi yazmadınız? Yapıcı olun yıkıcı değil Ok? Nasılçözdüğümi de merak eden özelden de yazar pekala cevaplarım..
çözümün cevabını bilseler hem size yardımcı olurlardı hemde çözümü yazmanızı istemezlerdi. beyninizi kullanın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Barış Seyhan
Kardeşim ben buranın maaşlı çalışanı mıyım? Her açılan konudan haberdar olup cevap yazmak zorunda değilim. Zaten konuyu çözüldü olarak işaretlendikten sonra gördüm. Ayrıca arkadaşın dediği gibi çözümünü bilsem sorunu nasıl çözdüğünü sana neden sorayım.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ahmet Taşlıova
Uygunsuz davranış
çözümün cevabını bilseler hem size yardımcı olurlardı hemde çözümü yazmanızı istemezlerdi. beyninizi kullanın.
Ya birader bi git işine, 3 kuruşluk aklınla bana iş öğretip akıl verdiğini sanıyorsun, forumlarda bilme ne kadar yazmakla kendini bir bilen zanneden zavallı zihniyetinle seni başbaşa bırakıyorum, beynin olsaydı ne demek istediğimi anlardın ama boş...Olmayan bir organın hakkında başkasına beyin ihracı yapmaya da kalkma , çünkü olmayan bir organını başkasına veremezsin mantık olarak, zahmet edip bu kadar laf salatası yapacağına dün geceden beridir cevap beklediğim sorunun çözümüne katkın olur o 80 gold olayını hak eder, benim gibi beynini kullanamayan(!) birine yardımın dokunur takdirimi alırdın ya da samimi davranır çözüldü diye kapatılan bir konuya (...kankana destek mi desem hava atmak mı desem hangi karaktere büründüğün de beni ilgilendirmez...) yazma gafletine düşmez ya özelden yazar sorardın ya da buradan adam gibi sadece " sorunu nasıl çözdünüz..." tarzında basitçe sorar cevabını alırdın...O yüzden uzatmayın bakın işinize, sabah sabah adamı germeyin gidip çay sigara için, kan şekeriniz düştüyse birşeyler yiyin fabrika ayarlarınıza dönün, her önünüze gelene ahkam kesip de sonrasında ayar almayın! Anlaşıldı mı beynini benden fazla kullandığını düşüne forumdaş?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim ben buranın maaşlı çalışanı mıyım? Her açılan konudan haberdar olup cevap yazmak zorunda değilim. Zaten konuyu çözüldü olarak işaretlendikten sonra gördüm. Ayrıca arkadaşın dediği gibi çözümünü bilsem sorunu nasıl çözdüğünü sana neden sorayım.
Allah Allaaahhh... Çözüldü olarak görmüşsün daha ne zorun var, töbe töbe...laf olsun torba dolsun laf edebiyatı yapıyorsun, çözüldü demişiz işte ne kasıyosun, madalya mı takacaklar o saçmalıkları yazdın diye burada birileri sana.. Algılayabileceksen son kez yazıyorum, merak ediyorsan özelden ya da buradan basitçe nasıl çözdünüz dersin ben de bu kadar zamanı sayenizde boşu boşuna harcamadan çok basit şekilde yazardım, ama yok illa polemiğe girip volum yapıp rüştünüzü ispat derdindesiniz..

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,451
Üyeler
162,003
Son üye
nestle1928
Top Bottom