Arama sonuçları: *

1. whspr

Boşta kablo kaldı nereye takılıyor?

bende galiba cpu_led adlı 4 pin giriş vardı ama 3 düğmeli şeyi takarsam (resimdeki sarı uçlu) takacak yer kalmıyordu :D arkadaşlar psu dan çıkana tak dedi yarın denicem
  2. whspr

boşver knk ben anlatamıyor olabilirim çünkü delirdim bi takamadım lanet şeyi birde power led + - falan varya onlarda kanser etti. bu ikisi kaldı iste geriye :D 1597954633 yarın dönerim eğer buralarda olursan iyi olur ya :D
  3. whspr

buna takiyoriz yani postta resimdeki şeyi? 1597954324 tamamdır anladım. teşekkür ederim. yardım istersem dönerim yarın olur mu :d
  4. whspr

bir şey soracağım psu dan bir sürü 4 girişli sata kablosu çıkıyor hepsini kullanmıyorum boşta kalıyor, bir tanesini ekran kartıyla gelen 6 pin dönüştürücü için kullandım sadece, diğerleri boş ssd veya hdd yok diyemi? 1597954267 :D demek istediğim o altın uç girişi varmi nckskds
  5. whspr

ssd yok m.2 taktım anakarta 1597954155 anladım tekrar ucunu takıp psu bakacağım gelen kablo girişi varmı
  6. whspr

rgb olabilir ama anakartta göremedim arkadaşlar sata güç falan dedi psu dan gelenlere mi bakayım? kasa yanımda değil şuan post atıp kaldırdım sinirlenip
  7. whspr

pfff bi atlatıyım ne dilersen dile :D
  8. whspr

düşündüm evet galiba öyle. hah bak buraya taktım ama uçtaki sarıyı söküp taktım altından 4 pin çıktı onu cpu_led e taktım ama dedim yanlış olur korkup çıkardım. psudan gelen kablolara bakmadım aklıma gelmedi öyle bir giris varmi ki :d
  9. whspr

kurma aşaması daha derli toplu yapıcam kusura bakmayın :D
  10. whspr

Arkadaşlar bu giriş anakartımda yok nereye takılıyor? 1597950256 kasa Corsair Carbide spec delta. anakart Gigabyte b450m s2h
  11. whspr

Bitcoin Madenciliği Hakkında Bilgi

fatura yüksek gelirse bir anda araştırmıyorlar mı ? yasal mı şuan Türkiye de?
  12. whspr

Linklere tıkladığımda googlede açılmıyor

Windows 10 ise Varsayılan Uygulamalardan İnterneti Google Chrome seçin.
  13. whspr

1660s+ryzen 5 1600af cs go performansı

bende bir soru sorabilir miyim ? hz değerinde alın derken 144 hz monitörde 144 fps mi oluyor ?
Top Bottom