düşündüm evet galiba öyle.bu sanırım fanlar için fanları kontrol edebilmesi için takması lazım
hah bak buraya taktım ama uçtaki sarıyı söküp taktım altından 4 pin çıktı onu cpu_led e taktım ama dedim yanlış olur korkup çıkardım. psudan gelen kablolara bakmadım aklıma gelmedi öyle bir giris varmi ki :dEvet dostum.
Anakartında RGB girişi olsaydı oraya takardın kontrolcüden RGB kablosunu çıkartıp, ama B450M S2H'de yok.
CPU_LED girişi var ama o da 7 renk destekliyor, takmaya gerek bile yok.
RGB güç kablosu olabilir bende öyleBazı fanlar SATA kullanıyor bazıları Molex.
Fanları kontrol etmez.
Birçok alanda kullanıyor bu kablo.
SSD' ye taktığın kablolardan birini tut oraya tak (fazladan)düşündüm evet galiba öyle.
hah bak buraya taktım ama uçtaki sarıyı söküp taktım altından 4 pin çıktı onu cpu_led e taktım ama dedim yanlış olur korkup çıkardım. psudan gelen kablolara bakmadım aklıma gelmedi öyle bir giris varmi ki :d
rgb olabilir ama anakartta göremedim arkadaşlar sata güç falan dedi psu dan gelenlere mi bakayım? kasa yanımda değil şuan post atıp kaldırdım sinirlenipRGB güç kablosu olabilir bende öyle
Hiçbir şey anlamadım dostum.hah bak buraya taktım ama uçtaki sarıyı söküp taktım altından 4 pin çıktı onu cpu_led e taktım ama dedim yanlış olur korkup çıkardım. psudan gelen kablolara bakmadım aklıma gelmedi öyle bir giris varmi ki :d
ssd yok m.2 taktım anakartaSSD' ye taktığın kablolardan birini tut oraya tak (fazladan)
anladım tekrar ucunu takıp psu bakacağım gelen kablo girişi varmıHiçbir şey anlamadım dostum.
CPU_LED'e takarsın normalde ama bırak kontrolcüde kalsın, anakart 7 renk desteklemesi kötü.
Kontrolcünün güç kablosu o muhtemelen SSD' ye takacağın satayı (power) ona tak M.2 varmış işte.RGB olabilir ama anakartta göremedim arkadaşlar sata güç falan dedi PSU dan gelenlere mi bakayım? kasa yanımda değil şuan post atıp kaldırdım sinirlenip
PSU VS serisi ise var SATA güç kablosu.anladım tekrar ucunu takıp PSU bakacağım gelen kablo girişi varmı
Sata power olmayan PSU mu olurPSU VS serisi ise var SATA güç kablosu.
bir şey soracağım psu dan bir sürü 4 girişli sata kablosu çıkıyor hepsini kullanmıyorum boşta kalıyor, bir tanesini ekran kartıyla gelen 6 pin dönüştürücü için kullandım sadece, diğerleri boş ssd veya hdd yok diyemi?Hiçbir şey anlamadım dostum.
CPU_LED'e takarsın normalde ama bırak kontrolcüde kalsın, anakart 7 renk desteklemesi kötü.
demek istediğim o altın uç girişi varmi nckskdsSata power olmayan PSU mu olur