Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

Bilgisayarım iyi fakat düşük fps alıyorum

anlamadım bende bi türlü biosu güncelledim yt de fps arttırma ayarları yaptım termal macuna kadar değiştirdim kuzenim 3060 ryzen 5 5600 ile 250-260 arası alıyor hic bir sey anlamıyorum
  2. xSparkua.

yok valla ayarları yükseltince gene fps aynı civarlarda devam ediyor
  3. xSparkua.

yakın zamanda fortnite oynamaya basladım ve oyunun performans modunda en düsük ayarlarda 220 fps alıyorum monitörüm 240 hz oldugu icin inanilmaz kasma hissiyatı yaşatıyor yt den baktıgımda bundan cok daha düsük sistemlerde insanlar 300 fps altına inmiyor driverlar güncel ramlerin mhz ayarı...
  4. xSparkua.

Monitör acıldıgında kararıyor ss li

2.monitörüm ilk acıldıgında böyle kararıyor ilk resimdeki gibi sonra siyah oluyor anında ve sadece solda bi cizgi olusuyor monitörüm samsung g3 24 inç modeli ekran kartımda bi problem oldugunu düşünmüyorum ana monitörümde sıkıntı olmuyo cünkü son 1 haftadır olmaya başladı hdmi kablosunu...
  5. xSparkua.

monitör karardı ve gitti

2.monitörüm durduk yere karardı ve gitti resimdeki gibi oluyo dün hdmi kablosunu değiştirdiğimde düzelmisti simdi gene gitti ilk defa böyle biseyle karsılastım ne yapabilirim 1713880284 yardımcı olabilecek yok mu
  6. xSparkua.

monitör karardı ve gitti

2.monitör olarak kullandıgım monitör yaklasık bi 10 dakika önce bildigimiz karardı ve gitti sadece ufak bi yeri gözüküyor farklı portlara taktım elimde farklı hdmı kablosu yok ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
  7. xSparkua.

Valorant düşük fps sorunu

hocam cözdüm throttlestop uygulmasını kapattım ısı problemi yüzünden
  8. xSparkua.

İ5-11400F Isınma problemi 100 derece

arkadaşlar oyunlarda ortalama 95-100 derece aralarında termal macun olmasına rağmen throttlestop uygulamasını acıp disable turbo dersem işlemci 60 derecelere kadar düsüyor ama inanılmaz fps düsüsleri oluyor 150-160 fps den 90-100 arasına düsüyor ortalama bir sıvı soğutma önerir misiniz 240-360mm...
  9. xSparkua.

Roblox Düşük FPS Alıyorum ?

Yanlış konuysa özür dilerim Roblox da adopt me oynuyorum fakat yüksek ayarlarda fps 30 oynuyorum sadece adopt da böyle oluyor neden böyle acaba driverlar güncel
  10. xSparkua.

Fortnite Düşük fps sorunu

Merhabalar oyunda build fight yaptığım zaman oyunda fps im 60 a kadar düşüyor ortalama 110 fps alıyorum bu kadar düşük almamam lazım driverlar güncel windows güncel vsync kapalı ayarlar görüş uzaklığı destansıda diğer ayarlar en düşükte dlss performans modunda telefondan girenler için pc...
  11. xSparkua.

Düşük Fps Aldığımı Düşünüyorum

tamamdır tesekkür ederim
  12. xSparkua.

z590 gaming force - i5 11400F
  13. xSparkua.

forza horizon 4 stray gibi oyunlar oynuyorum yani bi tık hikaye ağırlıklı
  14. xSparkua.

Merhaba sistemim yazıyo fakat şuan 8gb ram var o yüzden bi tık bundan kaynaklandığını düşünüyorum bir de ramim 3600mhz fakat biosum güncel olmasına rağmen 3600mhz ye alınca geri bios ekranın atıyor stok soğutucu ile kullanıyorum sistemi
  15. xSparkua.

Roblox çok Kasıyor yardım

hocam oyundan oyuna değişiyor bazı oyunlarda 3070 ile bile 40 fps oynayabiliyorum sıkıntılı optimizasyonu
  16. xSparkua.

Pc'yi kendim montajlayabilir miyim?

hocam ırkcı gibi gelicek ama youtube da building my first pc videolarına bakarken 15-16 yaşındaki kızlar kitapçıkları okuyarak pc topluyordu bende bunlar yaptıysa ben bile yaparım demiştim o günden beri pc topluyorum ve kablolamayı da gayet iyi yapıyorum :D
  17. xSparkua.

Laptop sürekli reboot yapıyor

Laptopu açıyoruz asus yüklenme ekranı geliyor sonra ekran siyah oluyor ve yeniden başlatıyor bilgisayarı sorun nedir acaba
  18. xSparkua.

Çözüldü✓ Yeni Psu alıcağım kaç Watt olması gerekir?

bir şey olmaz ekran kartına bağlı olarak kaç w çektiğini internetten bakabilirsin
  19. xSparkua.

Çözüldü✓ Yeni Psu alıcağım kaç Watt olması gerekir?

evet bu alınır bu arada bu fiyata
  20. xSparkua.

PC TOPLAMA Dışardan Hk.

kanka ben zamanında sormuştum hiç bir firma toplamıyorum zen bozuk parça getirip toplayan firmaya suç atarsın diye 1 yıl önce böyle demişlerdi şu an hala aynıdır ama gene sor istersen
Top Bottom