Neler Yeni

PC TOPLAMA Dışardan Hk.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Özcan
Merhabalar arkadaşlar parça paarça satın alınmış bir PC'yi bildiğin bir firma dışardan biz götürsek toplamasını yapar mı ?

Bilgici Bilim

80+ Bronze
Firma konusunda bir şey diyemeyeceğim değerli dostum
Bilgisayar deneyimi olan bir akrabanız veya çevrenizde gerçekten kaliteli bilgisayar işi yapan biriside 200 300 e çözer diye düşünüyorum
İlktir diye belkide korkuyorsunuz sizde deneyebilirsiniz eğitim videoları izleyerek ama riskli tabi ilk ise

Kadir_1987

80+ Silver
Merhabalar arkadaşlar parça paarça satın alınmış bir PC'yi bildiğin bir firma dışardan biz götürsek toplamasını yapar mı ?
En son aldığım bilgi ile nereden aldığının önemi olmadan ücret karşılığın da Mediamarkt yapıyordu.
Sonradan herhangi bir karar değişikliğine gittilerse de bilemem.
İsterseniz teknoloji marketlerini arayıp bilgi alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Firma konusunda bir şey diyemeyeceğim değerli dostum
Bilgisayar deneyimi olan bir akrabanız veya çevrenizde gerçekten kaliteli bilgisayar işi yapan biriside 200 300 e çözer diye düşünüyorum
İlktir diye belkide korkuyorsunuz sizde deneyebilirsiniz eğitim videoları izleyerek ama riskli tabi ilk ise
her şey yerleşti kablolama hariç

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Mert
Kanka hiç elleme pc den gerçekten anlayan arkadaşının arkadaşı olur arkadaşın olur onlea yaptır ben verdim 200 tl halletim arkadaşın arkadaşına en kötü pc yi bilgisayarcıya toplat kendin başına zor hiç yapmadıysan heleki soğutman başka marka kule tipi soğutucusa biraz karışık işler takma yönünde

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam montajı yapmışsınız kablolama için burdan resim atarak konu açar yada face de konu açarak yardımcı olacaklardır montajı yapan kişi bunuda biraz yardım ile yapabilir zaten üzerinde yazıyor neyin nereye Takılacağı Anakartın bunun için birilerine ücret vermeye gerek yok bu tür şeylerin videoaları artık çok herkes herşeyi izleyerek yapabilir;)

xSparkua.

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz
kanka ben zamanında sormuştum hiç bir firma toplamıyorum zen bozuk parça getirip toplayan firmaya suç atarsın diye 1 yıl önce böyle demişlerdi şu an hala aynıdır ama gene sor istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom