kriptomemmed
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Merhabalar arkadaşlar parça paarça satın alınmış bir PC'yi bildiğin bir firma dışardan biz götürsek toplamasını yapar mı ?
En son aldığım bilgi ile nereden aldığının önemi olmadan ücret karşılığın da Mediamarkt yapıyordu.Merhabalar arkadaşlar parça paarça satın alınmış bir PC'yi bildiğin bir firma dışardan biz götürsek toplamasını yapar mı ?
her şey yerleşti kablolama hariçFirma konusunda bir şey diyemeyeceğim değerli dostum
Bilgisayar deneyimi olan bir akrabanız veya çevrenizde gerçekten kaliteli bilgisayar işi yapan biriside 200 300 e çözer diye düşünüyorum
İlktir diye belkide korkuyorsunuz sizde deneyebilirsiniz eğitim videoları izleyerek ama riskli tabi ilk ise
Kanka hiç elleme pc den gerçekten anlayan arkadaşının arkadaşı olur arkadaşın olur onlea yaptır ben verdim 200 tl halletim arkadaşın arkadaşına en kötü pc yi bilgisayarcıya toplat kendin başına zor hiç yapmadıysan heleki soğutman başka marka kule tipi soğutucusa biraz karışık işler takma yönündeMerhabalar arkadaşlar parça paarça satın alınmış bir PC'yi bildiğin bir firma dışardan biz götürsek toplamasını yapar mı ?