Arama sonuçları: *

1. xxefe

Çözüldü✓ Bıos a atma sorunu??

Ssdyi çıkartıp taktık düzeldi 3 saattir bir sıkıntı yaşamadılar yenidende başlattılar bilgisayarı bir sıkıntı yok şimdilik
  2. xxefe

Ssd zaten 1. Sırada fakat yine aynı sorunlar oluyor bıosda da ssd gözüküyor
  3. xxefe

Bende öyle tahmin ediyorum yeni görüntüler geldi elime bilgisayar hakkında ssd bozuldu galiba öyle duruyor ekte görseller
  4. xxefe

Sormadım ama muhtemelen üstte falandır yani üstte olmasa ekran daha sonradan yine gelmezdi diye düşünüyorum geldiğinde ise şifreyi yazıp geri yeniden başlamış herhalde
  5. xxefe

Merhaba arkadaşlar kuzenimin bilgisayarında kuzenim gta 5 e giriş yaparken story moda girerken kendini kapatmış bilgisayarı sonrasında ise tekrardan açmış bu sefer gtaya hiç giriş yapamamış sonrasında ekranda takılırken oyalanırken bilgisayar kendini kapattı ilk başta en soldaki fotodaki yazı...
  6. xxefe

İşletim Sistemi Kurma

kaçak windowsa gerek yok bende orijinal kurulu sadece key kullanmadım deneme sürümündeyim tavsiye etmem hem para vericeksiniz hemde kaçak kuracak adam size Windowsu
  7. xxefe

İşletim Sistemi Kurma

becerip becerememen önemli değil videolarda her adımı anlatıyorlar zaten ama yinede sen bilirsin.
  8. xxefe

İşletim Sistemi Kurma

bi leptop gibi bir cihaz bir de 8 gb flash bellek varsa YouTube da bir çok video var gerekirse git arkadaşın varsa pcsi onunla kur yani hiç bilgisayarcıya para verme bence.
  9. xxefe

Çözüldü✓ galiba virus gibi bir şey yedim

1ay ücretsiz hatta temp mail ile sürekli 1 ay ücretsiz deneme kullanabilirsin random Emaille oluyor ben öyle kullanıyorum.
  10. xxefe

240 hz alabilmek için anakartın display girişi olması lazımmı

anakart seni ilgilendirmez apu sistemin yoksa ekranın kablosunu ekran kartına takarsın anakartında olsa bile apu sistemin yoksa bir işe yaramaz oradaki portlar 1711473323 ayrıca alacağın ekran kartında dp yeri var ve dp zaten 144 hz üstü için yapılan port 244 hzlik ekranına uyar
  11. xxefe

odam çok ısınıyor çözümü

ısınan parçadan soğuk hava üflemesini bekleme işlemcinin derecesi düşsün diye kule tipi al diyor.
  12. xxefe

PC Yük altında reset atıyor (kernel power 41 (63)

occt testi yap memtest86 testlerini yap occt de psu işlemci testleri ekran kart testlerini yapabilirsin
  13. xxefe

PC Yük altında reset atıyor (kernel power 41 (63)

psu nun markası kaç watt olduğunu yazmamışsın denediğin psuya yazabilirsin belki psularda dır sıkıntı belli olmaz bende 6750xt var 750 watgold psu kullanıyorum rdr de benimde yeniden başlatıyordu ilk zamanlar psuya ekran kartı kablosunu tam takamamıştu arkadaşım ben açtım taktım mesela dikkat...
  14. xxefe

Sizce Pc'mi Kaç Tl'ye Satmaliyim(Değeri nedir)

ikinci el piyasaları düşük oluyor bende kendi kasama toplasan 40 k harcamışımdır ama satsam ucuza gidecek mesela sen o kadara toplamış olabilirsin ama 12 k ya satsan alacak kişide 12 k ya daha iyi sistem bulabilir ve satılmayabilir kendi tercihin istersen 12 k ya koy yani ama alan olur mu bilemem.
  15. xxefe

Uykuda olan bilgisayarım koltuk hareket edince uyanıyor.

kanka sen nerden anlayacan akıllı setup işte :kekw: (!)
  16. xxefe

bu ne virüsü nasıl kaldırıcam her saniye çıkıp duruyo

kaspersky daha iyi ben sevmiyorum avastı güvenemiyorum belki işine yarar
  17. xxefe

güvenlik duvarını kapama kaspersky indir kur tarat
  18. xxefe

tehdidi temizle yap kaspersky indir 30 gün bedava tarat tam tarama yap
  19. xxefe

5 yıllık haşmetli bilgisayarım açılmıyor (rahmetli)

internete yaz öğrenirsin zaten
Top Bottom