Taktığın prizde elektrik varmı kontrol et.Hiçbir şey olmuyor tuşa basıyorum hiç bir tepki yok
Varsa başka kablo pcye takılan onla dene.
Bunlarda sıkıntı yoksa psu gitmiş görünüyor yenisini alman gerekebilir.
Taktığın prizde elektrik varmı kontrol et.Hiçbir şey olmuyor tuşa basıyorum hiç bir tepki yok
Taktığım prizde bir sorun yok PSU ne demekTaktığın prizde elektrik varmı kontrol et.
Varsa başka kablo pcye takılan onla dene.
Bunlarda sıkıntı yoksa psu gitmiş görünüyor yenisini alman gerekebilir.
powersuply demek prizden elektriği çeker bilgisayar için o elektriği dönüştürür kasanın alt kısmında küp şeklinde tarznda bulunurTaktığım prizde bir sorun yok PSU ne demek
Bilgisayarın güç kaynağı.Prizden gelen kablonun kasada takıldığı yer.Taktığım prizde bir sorun yok PSU ne demek
internete yaz öğrenirsin zatenpowersuply demek prizden elektriği çeker bilgisayar için o elektriği dönüştürür kasanın alt kısmında küp şeklinde tarznda bulunur
knkm psu yu kontrol etArkadaşlar cs 1.6 Minecraft oynadığım bir bilgisayarım vardı minecraftın yeni sürümüne gireyim dedim oynarken PC kapandı kasaya baktım baya pidlenmişti 2-3 aydır temizlemiyordum malum fanlarda güçlü değil tabi bir anda kapandı gidip balkonda saç kurutma makinesiyle temizledim tekrar taktım açılmadı öğrenci olduğum için yeni bir bilgisayarda alamıyorum napmalıyım ne sorunu var bu bilgisayarın
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde baya ısınmıştı bilgisayar her yerinde toz vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek bilgisayarım ne yapabilirim