Arama sonuçları: *

1. yeniklavye

Arkadaşlar bi konu hakkında takıldım yardımcı olur musunz

Bu fan için değil mi? yanlış biliyor olabilirim 1702584623 RGB kablosu falan mı 1702584714 Buraya bakınız
  2. yeniklavye

Laptop sol üst tarafına su döküldü

Dün gece oyun oynarken şişemden laptopa sol üst tarafına klavyesine su döküldü direk temizledim sildim havluyla vb sildim ettim ama kapatmadım sonra 20dk civarı geçtikten sonra tak diye kapandı bir daha açılmadı açılıyor fan dönüyor fan yavaşlayıp duruyor içini açıp her yerini ter temiz ettim...
  3. yeniklavye

(ACİL YARDIM)Bilgisayar windows ekranına gelip hemen kendi kendine reset atıyor

USB belleğin içinde kurulum dosyalarının oldugundan eminmisin?
  4. yeniklavye

%100 Di̇sk Kullanımı ?

kendi sitesinden iso olarak usbden kurdum.
  5. yeniklavye

%100 Di̇sk Kullanımı ?

Bakmıştım hepsi yeşil çıkmıştı :( 1652956520 tabii ki 1652957116
  6. yeniklavye

%100 Di̇sk Kullanımı ?

Sadece defender de değil ki o bittkten sonra diğer şeyler de %100 kullanıyor diski 1652956341 bu soruna bi çözümünüz var mı?
  7. yeniklavye

%100 Di̇sk Kullanımı ?

diski kullanan her uygulamada %100 olması normal değil.
  8. yeniklavye

%100 Di̇sk Kullanımı ?

aynı sorunu yaşıyorum yinede. orda
  9. yeniklavye

%100 Di̇sk Kullanımı ?

Bir de şey sıkınıtm var bir oyuna girdiğim zaman fan hızı normalden fps 120 alıyorum fakat fan hızı artıyor ve fps 3 saniyeliğine 20 oluyor sonra tekrar 120 çıkıp fan hızı azalıyor neden olabilir bu?
  10. yeniklavye

%100 Di̇sk Kullanımı ?

Amd Radeon R7 M265 İntel i7 4700mq 2.40 12 Ram 1TB HDD windows 10 dan geçtim teknik sebeplerdne dolayı
  11. yeniklavye

%100 Di̇sk Kullanımı ?

Bu sorunu nasıl çözebilrim ya yeni format attım atmadan önce yoktu böyle bişey
  12. yeniklavye

BİR BİLGİSAYARDA STEAM AÇMAYA ÇALIŞINCA BİLGİSAYAR NEDEN KAFAYI YER?

Tekrar silip yüklememe rağmen çözülmüyor sorun :(
  13. yeniklavye

Son çare olarak buraya yazdım. 1646067990 Deneyeyim 1646068027 %appdata% steam yok :) 1646068027 %appdata% steam yok :) 1646068092 Sizin önerebileğiniz bir çözüm var mı?
  14. yeniklavye

HDD bad sector yaptım full yeşil çıktı sıkıntı yok hdd de
  15. yeniklavye

Steam açılmıyor yani ne yaptıysam..... 1646067617 Denedim, olmuyor.
  16. yeniklavye

Bilgisayarımda valorant gta 5 after effects premiere falan var hata şöyle oluşmakta. 1. olarak normal şekilde steamı açmaya çalışıyorum ve kısayola tıklıyorum 2 kez. 2. aşama : imleçte yükleme işareti geliyor ve hiçbirşey açılmıyor 3.aşama imleçte yükleme gittikden sonra pcde hiçbirşey...
  17. yeniklavye

ŞU kısayola tıkladıgım an itibari ile pckafaı yiyo ve hiçbirşeyi açmıyor açlmıyor steam kafayı yedierecek bana powerden kapatmadgım sürece de düzelmiyor ne yapabilirim?
Top Bottom