Neler Yeni

BİR BİLGİSAYARDA STEAM AÇMAYA ÇALIŞINCA BİLGİSAYAR NEDEN KAFAYI YER?

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
ahmet sezgin
1645987839540.png
ŞU kısayola tıkladıgım an itibari ile pckafaı yiyo ve hiçbirşeyi açmıyor açlmıyor steam kafayı yedierecek bana
powerden kapatmadgım sürece de düzelmiyor ne yapabilirim?

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Hangi programlar yüklü bilgisayarında? Hatanın oluşma sıralamasına göre detay verebilir misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
ahmet sezgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi programlar yüklü bilgisayarında? Hatanın oluşma sıralamasına göre detay verebilir misin?
Bilgisayarımda valorant gta 5 after effects premiere falan var
hata şöyle oluşmakta.
1. olarak normal şekilde steamı açmaya çalışıyorum ve kısayola tıklıyorum 2 kez.
2. aşama : imleçte yükleme işareti geliyor ve hiçbirşey açılmıyor
3.aşama imleçte yükleme gittikden sonra pcde hiçbirşey yapılmamaya ve sıkıntı yaşamaya başlıyorum, donma ve işlemleri alamama gibi, görev yöneticisi açılmıyor power tuşundan başka kapatamıyorum pc yi
4. aşama donma sebebi yüzünden powerden kapatıp tekrardan açınca pc düzeliyor.
bukadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Bilgisayarımda valorant gta 5 after effects premiere falan var
hata şöyle oluşmakta.
1. olarak normal şekilde steamı açmaya çalışıyorum ve kısayola tıklıyorum 2 kez.
2. aşama : imleçte yükleme işareti geliyor ve hiçbirşey açılmıyor
3.aşama imleçte yükleme gittikden sonra pcde hiçbirşey yapılmamaya ve sıkıntı yaşamaya başlıyorum, donma ve işlemleri alamama gibi, görev yöneticisi açılmıyor power tuşundan başka kapatamıyorum pc yi
4. aşama donma sebebi yüzünden powerden kapatıp tekrardan açınca pc düzeliyor.
bukadar
Silip yükle

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
HDD bad sector yaptım full yeşil çıktı sıkıntı yok hdd de
Microsoft Destek Forumu'na hoş geldiniz.

Öncelikle bilgisayarınızda bulunan Microsoft .NET Framework, Microsoft Visual C++ ve DirectX yazılımlarının güncel sürümlerini kullandığınızdan emin olunuz.

Bilgisayarınızın BIOS, Chipset, ekran kartı ve diğer aygıtlarının, Windows 10 işletim sistemi ile uyumlu olan güncel sürücülerini kurunuz.

Görüntü + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye SFC / SCANNOW yazıp ENTER tuşuna basınız. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda, BURADA yer alan dosyayı masaüstüne indirip, sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp, DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda, Görüntü + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Sorununuz giderilmez ise, yeni bir Windows kullanıcı hesabı oluşturarak durumu test ediniz.

Ayrıca bakınız: Windows 10'da bilgisayar performansını iyileştirmeye yönelik ipuçları

Ayrıca bakınız: Windows 10 Nisan 2018 Güncelleştirmesi'ni yükledikten sonra bazı cihazlar “Hey Cortana” veya Chrome gibi belirli uygulamaları kullanırken takılabilir veya donabilir.
Windows bunu demiş bir deneyin isterseniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
ahmet sezgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Microsoft Destek Forumu'na hoş geldiniz.

Öncelikle bilgisayarınızda bulunan Microsoft .NET Framework, Microsoft Visual C++ ve DirectX yazılımlarının güncel sürümlerini kullandığınızdan emin olunuz.

Bilgisayarınızın BIOS, Chipset, ekran kartı ve diğer aygıtlarının, Windows 10 işletim sistemi ile uyumlu olan güncel sürücülerini kurunuz.

Görüntü + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye SFC / SCANNOW yazıp ENTER tuşuna basınız. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda, BURADA yer alan dosyayı masaüstüne indirip, sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp, DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda, Görüntü + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Sorununuz giderilmez ise, yeni bir Windows kullanıcı hesabı oluşturarak durumu test ediniz.

Ayrıca bakınız: Windows 10'da bilgisayar performansını iyileştirmeye yönelik ipuçları

Ayrıca bakınız: Windows 10 Nisan 2018 Güncelleştirmesi'ni yükledikten sonra bazı cihazlar “Hey Cortana” veya Chrome gibi belirli uygulamaları kullanırken takılabilir veya donabilir.
Windows bunu demiş bir deneyin isterseniz.
Bu form u denedim düzelmedi.

Cumali01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
s s
Steam açılmıyor yani ne yaptıysam.....
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denedim, olmuyor.
Dark Web Kilır! İlk öncelikle windows+r yapıp %temp% ve temp dene ve sonra %appdata% yap ve steami sil sonra tekrar yükle temp klasörlerindeki herşeyi sil appdata'dan sadece steam'i sil.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Adam Windows'un sitesindekileri kopyalamış atmış :p:blobdance::kedi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
ahmet sezgin
Son çare olarak buraya yazdım.

Dark Web Kilır! İlk öncelikle windows+r yapıp %temp% ve temp dene ve sonra %appdata% yap ve steami sil sonra tekrar yükle temp klasörlerindeki herşeyi sil appdata'dan sadece steam'i sil.
Deneyeyim

%appdata% steam yok :)

Adam Windows'un sitesindekileri kopyalamış atmış :p:blobdance::kedi:
Sizin önerebileğiniz bir çözüm var mı?

Cumali01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
s s
Son çare olarak buraya yazdım.

Deneyeyim

1646068178551.png

Kullanıcı adım cumali yani yanında appdata klasörü var oraya tıkla sonra local'a gel orada steam olucaktır onu sil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,639
Üyeler
163,859
Son üye
bunstep
Top Bottom