Arama sonuçları: *

1. ygkn

Bu Ethernet Kablosu Yeterli Mi?

https://m.n11.com/3-5-10-15-20-30-40-metre-cat6-ethernetinternet-kablosu-rj-P242277239?Uzunluk+Se%C3%A7imi=15+Metre+Cat6+Mavi&gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwzbv7BRDIARIsAM-A6-0hQYzelrLifc3iCicbOPoSpkq5wam3A5xVAyid76eDqHkIN2Z97bEaArKrEALw_wcB 1601117938 Modeme ve kasaya takmam yeterli olacaktır...
  2. ygkn

Bu Ethernet Kablosu Yeterli Mi?

https://m.n11.com/3-5-10-15-20-30-40-metre-cat6-ethernetinternet-kablosu-rj-P242277239?Uzunluk+Se%C3%A7imi=15+Metre+Cat6+Mavi&gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwzbv7BRDIARIsAM-A6-0hQYzelrLifc3iCicbOPoSpkq5wam3A5xVAyid76eDqHkIN2Z97bEaArKrEALw_wcB Kabloyu almayı düşünüyorum,kabloyu modeme ve kasaya...
  3. ygkn

Yeni kurulan sistemde neden az fps alınır

Ekran kartı en az %95 kullanılmalı ki, tatmin edici FPS Değerleri alabilin. Oyun oynarken ayarları açın yüklenin ekran kartına.
  4. ygkn

Yeni kurulan sistemde neden az fps alınır

Ekran kartı % kaç kullanılıyor ? Oyun içinde.
  5. ygkn

İnce hesap Hakkında

İncehesap'da sorun yaşamazsınız güvenilirdir. Sadece kargo biraz geç gelebilir.
  6. ygkn

Aldığım FPS Normalmi

CS:GO'da MSAA Ayarını açın 4X Sanırım en son ayar ona getirin FPS Farkını göreceksiniz.
  7. ygkn

apu sistem kasmadan video çekme ayarları

Ekran kartınıza göre değişebilen bir durum NVİDA Shadow Play uygulamasıyla video çekerseniz FPS Düşüşü çok yaşamazsınız diye biliyorum.
  8. ygkn

Aldığım FPS Normalmi

Ekran kartına daha çok yük bindirmen gerekiyor FPS Artışı için.
  9. ygkn

Bilgisayarım özelliklerine göre çok az performans veriyor.

Sorununz bu oyunu en yüksek ayarlara alın, ekran kartınızı yükseltin. Bir şekilde ekran kartına yüklenin en az kullanım %90'a çıksın ki sizin tatmin edici değerlere ulaşın.
  10. ygkn

Bilgisayarım özelliklerine göre çok az performans veriyor.

Ekran kartı %90 - %95 civarında çalışması gerekiyor istediğiniz değerleri verebilmesi için. Ya iyice artırın özellikleri yük bindirin, ya da her şeyi düşürün tekrardan buraya durumu yazın.
  11. ygkn

Durduk yere PC reset atıyor kendine

Windows deneme sürümü kullanıyormusunuz, kullanıyor iseniz deneme sürümü bitti mi ? Deneme süresi bitince sistem kendi kendine restart atıyor diye duymuştum bi yerden.
  12. ygkn

Sistem Donma Sorunu

Bütçeniz ne kadar ?
  13. ygkn

Sistem Donma Sorunu

Dönüştürücü olarak HDMI to VGA tavsiye ederdim ben. Yeni monitör alacakmışsınız zaten, hayırlı olsun. 144 HZ almanı öneririm.
  14. ygkn

GPU 70 - CPU 60 derece / Normal mi?

Gayet normal, hiç bi sorun yok.
  15. ygkn

Rufus İle Flash Belleğe Windows 10 Yazma

En son çıkan versiyonu 1909 oluyor değil mi ?
  16. ygkn

Link atabilir misiniz ? Ben aradım fakat bulamadım.
  17. ygkn

İptal ettim kurulumu, 1909'un iso dosyasını nereden bulabilirim.
  18. ygkn

Tamamdır, öyle yaptım. Teşekkür ederim. 1591620144 Teşekkürler. 1591620189 Bu arada yeni alacağım anakart Biostar B450M UEFI Destekli bir kart değil mi yanlış olmasın.
  19. ygkn

Sadece iso dosysasıın seçtim geri kalan ayarları otomatik olarak yapıldı, değiştirmem gereken bir yer var mı ?
  20. ygkn

VGA to HDMI or VGA to DVI

Aktif pasif nedir ?
Top Bottom