Arama sonuçları: *

1. yigitrocks

Mavi Ekran Minidump Dosya Analizi

Reis burda niye hata veriyor ya? @Vesemir Dayı 1632604466 Tamamdır PC'yi yeniden başlattım düzeldi.
  2. yigitrocks

Hocam bu yazılımı kaldırırsam mining yaparken nasıl O.C ve fan ayarları yapacağım?
  3. yigitrocks

11.09.2021; https://drive.google.com/file/d/1cKU-lOEDYmjP7QrZfps3LHOY2s5CHxD7/view 13.09.2021; https://drive.google.com/file/d/11flw_wmpwRZm-y9kCwg3X5NMW48fHA8X/view 2 farklı tarihte aldığım mavi ekran hataları. Yardımcı olursanız sevinirim. Bunlardan sonra tekrar mavi ekran almadım ama...
  4. yigitrocks

Kasayı tokatlayınca kapanma sorunu

Yazmayı unuttum geri, kabloları bi çıkardım üf üf yaptım geri taktım(HDD, SSD, Ekran kartı vs.) sorunsuz kullanıyorum şuanda mis gibi tokatlıyorum hiçbir kapanma sorunu vs. yok.
  5. yigitrocks

1600 AF, 1650 Super Sistemde Düşük FPS Sorunu

Değişen bir şey yok. Bu bir sorun değil aslında. 1600AF'ye bu kadar FPS veriyor CS yapıcak bir şey yok. Zaten işlemci ağırlıklı bir oyun olduğu için upgrade yapmaktan başka çare yok.
  6. yigitrocks

Bilgisayar boot süresi ( açılış hızını ) nasıl arttırabilirim?

1600AF, 1650 Super, 16GB RAM, 500GB SSD Bu sistem ile 13 saniye boot süresi alıyorum ben. Siz nasıl o kadar düşürdünüz?
  7. yigitrocks

M-4 termal macun nasıldır?

Çok çakması var. Riske atmak istemiyorum diyorsan Zalman ZM-STC8 al. Aralarında çok fark yok. Fiyat olarak da daha uygun bildiğim kadarıyla.
  8. yigitrocks

Sistem kesintileri, yüksek CPU kullanımı

Kendi kendine geçti bende.
  9. yigitrocks

Neyse beyler ben bi tur kabloları tak çıkar yapayım, tekrar tokat testi yapıp size dönerim. Saolun.
  10. yigitrocks

Hangi kablolarda?
  11. yigitrocks

Benim kasa masamın üstünde. Masam çok büyük değil o yüzden kasa bana baya yakın. Koltuğu düzeltirken masaya çarptığımda vs. bilgisayar yeniden başlıyor. Windows SSD'de kurulu. Ek olarak HDD de var sistemde. Ayrıca kasanın egzoz fanındaki tozları temizlemek için hafiften tokatladığımda bile...
  12. yigitrocks

Twitch'de 720p yayın izlerken çok drop oluyor

Bende de öyle. 35Mbps internetim olmasına rağmen 1080P yayın izleyemiyorum. 720P'de çok donma falan olmuyor ama 900 ve üstünde donmalar yaşıyorum.
  13. yigitrocks

Ani bi elektrik gitgeli yaşandı Psuya bişey olmusmudur ?

PSU'nuz iyi bir PSU ise korumaları mevcuttur. Sıkıntı olmaz. Ama genede şans işi.
  14. yigitrocks

technopat yine dedi diyeceğini

Bu arkadaşın ciddi sıkıntıları var galiba. Bir sistemi fiyatına göre iyiyse alırsın zaten. Bunları hangi kafayla yazmış anlamadım. Birde ısrarla indirim ve monitör olmasa alınmaz yazmış defalarca :D Konu kilitlenmiş. Şu adama yanıt verememek beni deli etti valla. Her yorumunu okuduğumda daha da...
  15. yigitrocks

max 270 TL red switch klavye önerisi?

1 seneye yakındır GamePower OGRE RGB kullanıyorum. Bugüne kadar 1 kere sıkıntısı oldu oda birkaç gün sonra kendiliğinden geçti. 280TL'ye almıştım indirimde. Normalde GamePower ürünlerini almam, aldırmam ama bu klavyeden gayet memnun kaldım.
  16. yigitrocks

Şu Sistemle 100FPS Görmüyorum

1600 AF, 1650 Super, 16GB RAM ile en düşükte 100-110FPS alıyorum.
  17. yigitrocks

Valorant'dan çıktıntan birkaç dakika sonra PC kendini yeniden başlatıyor

Benim sorunum mavi ekran değil ki. Minidump dosyaları mavi ekran yediğinde kullanılıyor diye biliyorum. Benim sorunum PC'nin yeniden başlaması. Zaten kontrol ettiğimde Minidump klasörü boş gözüküyor.
  18. yigitrocks

Format atıcak kadar büyük bir sorun değil benim için. Boşuna formatla uğraşmaya değmez. Başka bir konuda görmüştüm, PC hata verdiğinde bir yere hata kodları kaydediliyormuş. O kodu bulabilirsem okuyabilen arkadaşlar yardımcı olabilir. Minidump dosyaları gibi.
  19. yigitrocks

Isıdan olması imkansız. 50-55 dereceleri geçmiyor işlemci. Ekran kartı da aynı şekilde.
  20. yigitrocks

Sadece çıktığımda. Bazen de Valorant'dan çıkmadığım halde yeniden başlatıyor. Atıyorum 10 saat oynuyorum, arkada DC açık. Bi anda DC gidiyor. Gidiyordan kastığım sesim kesiliyor ve arkadaşımın sesini duyamıyorum. Ondan 3-5dk sonra ise yeniden başlatıyor. Bu çok nadir oluyor ama.
Geri