max 270 TL red switch klavye önerisi?

başka forumları karıştırma olay Donanım Arşivi Forum'da
adam akıllı bir soru sormuş
sende normalce cevap vermelisin
mahalle ağzıyla yanına bir de "1000 TL'lik kulaklık ister misin" yazman boş yorum yaptığına dair bir örnek bence
Bu forumdada bazı saçma açan konular var

Uygunsuz davranış
Önerim budur, bu fiyata kaliteli red switch klavye bulamazsın.
@Asag kullanıyor.
knk eyw 230 tl mekanik bulamk zorken bulmuşsun sağol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne diyorsun ? sanamı dedik.

Öneri;

yanlış yazmışım dingil

1 seneye yakındır GamePower OGRE RGB kullanıyorum. Bugüne kadar 1 kere sıkıntısı oldu oda birkaç gün sonra kendiliğinden geçti. 280TL'ye almıştım indirimde. Normalde GamePower ürünlerini almam, aldırmam ama bu klavyeden gayet memnun kaldım.

gamepower almayın çok dandik paranız çöpe gider hyperx corsair öneririm en kötü rampage alın klavyelerini tercih edin gamepower klavyeleri 1 ay anca gidiyor 1 ay sonra 3 tuşu birden algılamıyor bu sorunu ben ve 2 arkadaşım yaşadık : ogre ve warlock klavyelerinde
Abdullah abininde videosu var ama RGB modeli bu çektiği videoda ki sana attığım Rainbow

gamepower almayın çok dandik paranız çöpe gider hyperx corsair öneririm en kötü rampage alın klavyelerini tercih edin gamepower klavyeleri 1 ay anca gidiyor 1 ay sonra 3 tuşu birden algılamıyor bu sorunu ben ve 2 arkadaşım yaşadık : ogre ve warlock klavyelerinde
Benim arkadaşlarıma kullanılıyor ve herhangi bir sıkıntısı yok herkeste aynı şey olacak diye bir şey yok

XPG INFAREX K10 modeli mekanik değil yarı mekanik olarak membran ve mekanik karışımı memchanical olarak isimlendirilmiş karma bir ürün. Kırmızı switch kaliteli ve ucuz sayılabilecek tek ürün var o da James Donkey 610S Black/Red modeli. Kusurdan sayarsanız İngilizce Q klavye fakat sticker kullanılarak tamamen Türkçeleştirme ayarlanabilir.

Benim arkadaşlarıma kullanılıyor ve herhangi bir sıkıntısı yok herkeste aynı şey olacak diye bir şey yok
gamepower ın eski klavyelerinde olmuyor yeni klavyelerinin tümünde oluşan bir kronik sorun var 6 aydan fazlaysa sıkıntı olmayabilir ama yenileri full sıkıntı

Geri