Arama sonuçları: *

1. yusuf7878

Çözüldü✓ Ekran Kartı Yük Altındayken Cızırtı Sesi Geliyor

Bende yaklaşık 1.5 yıldır sizdeki gibi fan sesiyle kullanıyorum zaten. Bir sıkıntı yaşamadım.
  2. yusuf7878

Onu sormanız gerekli. Her firmanın iade/değişim süreci farklı.
  3. yusuf7878

İçinde FDB dediğimiz Fluid Dynamic Bearing var. Belki yapabilir lakin böyle sorun yaşayan birini bulamadım. İleride ses artarsa yollamayı düşünebilirsiniz.
  4. yusuf7878

Dediğim gibi kullanılan fan türüne bağlı bir durum. Fan türünü bilmeden tam net bir şey demek zor. Zero fan açık kaladabilir kalmayadabilir. Çok da bir etkisi olmaz lakin açık kalırsa biraz daha soğuk çalışır PSU.
  5. yusuf7878

Fanın türüne bağlı. Bazı fanlar düşük RPM'de bu şekilde rulman sesi yapabiliyor.
  6. yusuf7878

Garip sesi mi diyorsunuz? Eğer öyleyse fan'Dan geliyor gibi duruyor. Rulman sesi muhtemelen.
  7. yusuf7878

Değişim denenebilir. Başka şansınız yok zaten. Bu arada değişim yapılsa bile yeniden CW'li bir modelin gelme ihtimali bulunuyor.
  8. yusuf7878

Coil whine deniyor. Bobinlerin yüksek frekansta titreşmesinden dolayı çıkıyor. Sizin PSU'da ana sorumlular şunlar: Herhangi bir zararı yok. Değişim istemeyi deneyebilirsiniz lakin kabul edeceklerini pek sanmıyorum.
  9. yusuf7878

PC aldım ama sık Elektrik kesintisi oluyor

Elektirik gittiğinde fişi çek ve elektirik gelene kadar da takma. Büyük oranda zarar gelme olasılığı azalır. Bunun dışında elektrik tak diye gittiğinde en fazla SSD veya HDD'ye zarar gelebilir sisteme gelmez. Olay elektrik dalgalanmaları. Gerilim korumalı priz alacaksanda seçimine dikkar etmen...
  10. yusuf7878

POWER TUŞUNA BASINCA AÇILMIYOR

Üçlü prizi aradan iptal et. Bilgisayarı doğrudan prize bağla.
  11. yusuf7878

Topraklama Olmayan Evde Ups Kullanmak Koruma Sağlar mı ?

PSU’daki kaçak akım veya kasada biriken akımın toprak hattı yoksa gidecek yeri olmaz; bu hem sizin için hem de donanım için risk olusturur. Mümkünse RCD / kaçak akım korumalı belki RCBO. alın veya kalıcı olarak toprak hattı çekilsin.
  12. yusuf7878

Topraklama Olmayan Evde Ups Kullanmak Koruma Sağlar mı ?

Tam koruma sağlamaz. Topraklama çektirmeniz iyi olacaktır.
  13. yusuf7878

ASUS mu MSI mı ? ( ACİL )

Ben tercihimi ASUS'dan yana kullanırdım. Çok daha geniş ürün yelpazeleri var.
  14. yusuf7878

Çözüldü✓ Performax 650w 80+Bronze psu sorun çıkarır mı?

İçindeki PSU'nun bu olması gerekli. Kullandığı platform bayağı eskiden kalma. Kapasitörler zaten muhtemelen alışık olduğumuz chengX markasına ait. Grup regulasyonlu. Berbat derecede kötü durmuyor. En azından AsiaX kapasitörler kullanılmamış. Hatta Gamebooster BST-ATX550WEII modelinin iç yapısına...
  15. yusuf7878

Bilgisayar açılmıyor

Anakartın kitapçığında zaten nasıl takılacağı yazar. Oradan bakın.
  16. yusuf7878

Bilgisayar açılmıyor

Tamam o zamana işlemciyi yollayın.
  17. yusuf7878

Bilgisayar açılmıyor

Ekran kartına bağladığın konnektörlerin resmini atar mısın?
  18. yusuf7878

Bilgisayar açılmıyor

Tamam 24 pin kablosunu anakarttan çıkar. Şu PS_ON pinini görselde gordugun herhangi bir ground pinine bağla kabloyla vs. PSU hala tetik almıyorsa ölüdür.
  19. yusuf7878

Bilgisayar açılmıyor

Güç kablosunu çek. Güç tuşuna 30 saniye basılı tut 10 saniye bas çek yap açmaya çalış olmazsa Bios pilini 30 saniye çıkar geri tak ve yine dene.
  20. yusuf7878

Bilgisayar açılmıyor

PSU modeli nedir?
Geri