Arama sonuçları: *

1. z0rden

XMP açınca siyah ekran hatası alıyorum

2. ile 4. yerde ama nedense 3602 mhzde çalışıyorlar birde biosta 1.352v normalde 1.35v olması lazım diye biliyorum
  2. z0rden

denedim olmuyor hocam 3466ya alınca düzeliyor gibi oluyor ama yine de oyunda ara sıra donma yapıyor bence 5600 maksimum 3200ü stabil destek verebildiğinden diye yorumladım 1729968534 peki ben bu rami cl16 3200 mhz yapsam sıkıntı çıkar mı? @Nssng
  3. z0rden

Hocam am4 sistemlerde expo desteği yok
  4. z0rden

Yeni pc topladım her şey güzel ama xmpye alınca bilgisayar donup kendini siyah ekrana alıp ana ekrana atıyor başta AMD driver sorunu sanmıştım sonra baktım ki xmp kapatınca düzeliyor acaba ryzen 5 5600 max 3200 MHz mi destekliyor yoksa başka bir şey mi var sizce ne yapmalıyım? (B550m pro-vdh...
  5. z0rden

Bana bütçe vererek kasa sistem söyle öneri verim

10-11 bine abime 2. El sistem topluyoruz 2. El rx 6600 ile 2. El ryzen 3600lere vs bakıyorum şyan
  6. z0rden

Bana bütçe vererek kasa sistem söyle öneri verim

Hocada -re eki yok
  7. z0rden

Windows 11 uygulamalar arası geçmiyor

abim TFT oynarken diğer uygulamalara geçemiyor riot ile alakalı bir sorun mu bilmiyorum alt tab atınca uygulamalar gözüküyor ama basınca yine TFTde kalıyor
  8. z0rden

Windows Arayüzünde Sorun Var, Sebebi Ne Olabilir?

Yeni windows güncellemeleri bozmuş olabilir bir kapatıp deneseniz iyi olur
  9. z0rden

özelleştirme için bir uygulama var mı arkaplanda belki o windowsu bozuyordur
  10. z0rden

Discord rtc sorunu internet ile alakalı bios güncellemesini yaptınız mı belki internet bağlantısı ile ilgili bir sıkıntı olabilir
  11. z0rden

Driver sorunu veya windows sorunu eğer windows sorun yok diyorsa driverları yeniden yüklemek gerekebilir
  12. z0rden

Sorun yok diyor ama var
  13. z0rden

Windows güncellemesi varsa yapmak için yeniden başlatır güncelleme bitmeden sfc scannow atmaz bende bozuktu güncelleme yapmıyordu döngüde kalmıştım en sonunda sıfırlayınca düzelmişti
  14. z0rden

Çözüldü✓ Bilgisayara bir zararı var mıdır?

Bilgisayarı kullanıyorsunuz o yüzden eskiyor en iyisi kapatıp bilgisayarın turşusunu kurmak en mantıklı hareket (!)
  15. z0rden

Ryzen 7 2700X mi upgrade edilmeli yoksa GTX 1660 mı?

13. seride ddr4 ile çalışabiliyor ondan
  16. z0rden

Laptopum donuyor tepki vermiyor

gerek yok zaten geri yükleme dosya gibi bir şey cloudda değil 1688042250 geri yükleme yap olmazsa depolamayı çıkarıp başka pcden kurtarmaya çalışabilirsin
  17. z0rden

Çözüldü✓ Core i5-10400F İçin En İyi Ekran Kartı?

rx sistemlerinde fsr'ı var fazla fark etmez rx 6700 rtx 3060'ı alır https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-RTX-3060-vs-AMD-RX-6700/4105vsm1880631
  18. z0rden

1080de rx 6700 max https://pc-builds.com/bottleneck-calculator/result/0YL1bC/1/general-tasks/1920x1080/
  19. z0rden

darboğaz etmeyecek max ekran kartı rx 6800
Top Bottom