Arama sonuçları: *

1. Akhiore

Forumca yurtdışı gezisine gitsek gelen olur mu yoklaması

O zaman hiç tura da çıkmayalım hosteldede kalmayalım otobüse bile binmeyelim yabancılarla yola çıkmış oluyoruz sonuçta ben burdan kimsenin tanıdığı 15 kişi ile yola çıkabileceğini sanmıyorum 1730897119 Akşamları ne pes oynanır ama
  2. Akhiore

Çok arkadaşım yok 3 tane fln var onlarda zar zor bi yere giderse anca aynı şehirde bile zor buluşuyoruz. Çok ta mantıksız değil aslında turla fln bi yere gidince de kimseyi tanımıyorsun sonuçta hiç değilse bu şekilde gideceğin insanlarla önceden plan fln yapabilirsin zaten tek başıma gitsem...
  3. Akhiore

Kim kimi doğduğunda tanıyordu ki dediğin doğru tabi bazen kavgalar felan olacaktır ama masraflı olduğu için tek başıma gezememekten sıkıldım 15,20 abartılı sayılar fakat ne kadar çok kişi o kadar iyi 5 kişi felan olunsa yeter yani ama ne kadar çok kişi o kadar lüks demek Gerçek olması zor...
  4. Akhiore

Merhaba biliyorsunuz ki çok kişi gezi yapmak daha az maliyetli bende merak ettim acaba bi yere gitmeden 7,8 ay önce yazsam gelecek kişi topluluğu oluşur mu? Mesela seneye haziran ayında japonyaya gitmek dedim fiyat vb bir şey yok ama gidince orda ev tutulacak kaç kişi geldiyse ona bölünecek...
Top Bottom