Arama sonuçları: *

1. Birol Azak

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

İstanbul seçimlerinde geride kalınca ortalığı inletip tekrar seçim yaptıran erdoğan ne hikmetse bu seçim 49.5 te kalınca sesini bile çıkarmadı neden mi çünkü ÇALA ÇALA 49.5'e kadar oy çalabildi 2.turda 49.5 i bile alamayacak bu kadar basit. Ha %3-4 tahmin edilen mhp'nin de oyları çalarak %10'a...
  2. Birol Azak

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

aspdjopasdjopasjdopaıjsdpoa bu iyiydi
  3. Birol Azak

Hocam masayı kırma da bizde kullanalım oy
  4. Birol Azak

Hocam trol maaşın yatsın da git düzgün bi yerde yemek ye onur büfeden yiye yiye bu hale gelmişsin belli
  5. Birol Azak

olaksdjaopsdjaopsdjapsodapd
  6. Birol Azak

Ya dostum bana direk konum ver konum yada adını söyle büfenin kıvırma öyle
  7. Birol Azak

Koyuncuk dönercinin konumu atsana sultanbeyli merkezde kaç tane dönerci vardır
  8. Birol Azak

Dayıııı istanbul yakasındayım ve açım bana 25 tl ye döner ver hemen
  9. Birol Azak

Anadolu yakasındayım konum at hemen
  10. Birol Azak

Hiç sorma hocam başındaki adam bu videoyu gerçek sanıyor birde bizim kitlemiz bu numaraları yemez diyor vallaha bayılacam şimdi gülmekten
  11. Birol Azak

senin attığın videoda white chocolate mocha 54 tl olmuş diyor şuan white chocolate mocha 80 tl tekrar hesaplayalım koyuncuk 2018 de 1600/13,25 = 120 adet white chocolate mocha , 2023 te 8500/80= 106 adet white chocolate mocha , şimdi koşarak git 25 tl lik dönercinde bu durumu düşün istersen
  12. Birol Azak

hocam arkadaş 25 e döner yiyosa kahveyide 40 tan içiyordur diye hesapladım
  13. Birol Azak

Yok dayı fakir şükredermiş ki zenginin düzeni bozulmasın , bunlarda yedikleri 2 lokma ekmeğe şükrederek ömürlerini geçiriyorlar sonra bize laf ediyorlar
  14. Birol Azak

2018 de küçük boy filtre kahve 6 tl asgari 1600 tl yani 266 adet filtre kahve alabiliyorsun yıl 2023 asgari 8500tl küçük boy filtre kahve 40 tl 212 adet alabiliyorsun. Aynen kardeşim kahve miktarı artmış aynen koyun kardeşim benim senin aldığın trol maaşı arttığı için diğer insanlarla...
  15. Birol Azak

nerde açık açık söylüyo allah aşkına göstersene
  16. Birol Azak

Al AKPKK lılarda izlesin
  17. Birol Azak

Seloya bakanlık mı verlecek milletvekilliğimi verlecek ? ama bu adama her ikiside verilecek şimdi devam etsene
  18. Birol Azak

sen kendine 25 tl lik eşek etini layik görüyorsan biz ne yapalım şükrede şükrede bu hale getirdiniz ülkeyi zaten , adamlar altın musluklu saraylarda yaşasın özel makam araçlarında pudra şekeri çeksin sende 25 tl ye döner çakması bi yemek yedin diye mutlu ol katıksız koyunlar sizi
  19. Birol Azak

Daha ne yazdığını bilmiyorsun birim muhabbeti açıldı bende ona cevap verdim. Sandıkta göreceksin bakalım oylar pensilvanyadan mı geliyor türkiyeden mi
  20. Birol Azak

Elin avrupalısı 1600 birim asgari ücretiyle 4090 alabilirken sen 8500 birim asgari ücretinle 3060 anca alabiliyorsun senin mantığına göre bizim rakamlarımız daha yüksek biz daha iyiyiz galiba
Top Bottom