Neler Yeni

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Carrier

80+ Bronze

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
ahahhaahahha o nasıl mekan kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kazıklanmışsın enayi ya
sen kendine 25 tl lik eşek etini layik görüyorsan biz ne yapalım şükrede şükrede bu hale getirdiniz ülkeyi zaten , adamlar altın musluklu saraylarda yaşasın özel makam araçlarında pudra şekeri çeksin sende 25 tl ye döner çakması bi yemek yedin diye mutlu ol katıksız koyunlar sizi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Mitinglerde sahte montaj video gösteren AKP' nin ortağı :D
1683973952567.png

Tutuşmuşsunuz kardeşim bu kadar çirkinleşmenizden belli

i5 7200U

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Erdem
sen kendine 25 TL lik eşek etini layik görüyorsan biz ne yapalım şükrede şükrede bu hale getirdiniz ülkeyi zaten , adamlar altın musluklu saraylarda yaşasın özel makam araçlarında pudra şekeri çeksin sende 25 TL ye döner çakması bi yemek yedin diye mutlu ol katıksız koyunlar sizi
25 TL'ye fare eti yok ki ne anlatıyor bilmiyorum

En İyi Cevap
7
Yıllardır muhalefet bu yüzden birleşemiyor işte. Bizim muhalif kitle asıl hedefi unutuyor. Bu seçim öyle demokratik bir seçim değil. Bu seçim tek adam mı yoksa demokrasi mi, bunun seçimi. Bu seçim 21 yıllık ülkenin her yerine kök salmış, yorgun, tek adamı gönderme seçimi. Hiçbir partinin lideri benim babam değil annem değil. Hiçbir partiye mensup değilim ancak şöyle bir eleştiri yapmak istiyorum. Bu seçim yok şu kişi yok bu kişi seçimi değil. Bu seçimde yarışacak iki isim var birisi RTE diğeri Kılıçdaroğlu ister kabul edin ister etmeyin bu bir gerçek. Eğer RTE gelirse olacakları zaten çoğunuz biliyor. Burası teknoloji ağırlıklı forum olduğu için teknolojiden örnek vereceğim, normalde 6bin TL olması gereken bir laptopa 100bin TL vermeye, hatta daha fazla vermeye devam edersiniz. Ancak Kılıçdaroğlu sistem değişikliği, hak, hukuk, adalet ve daha nicesini vaat ediyor. Tek adamdan kurtulmayı vaat ediyor. Efendim yok KK gelirse ülke batar. Yahu arkadaşım şuan Ülke çok mu iyi sanıyorsun? Batmadık mı sanıyorsun? Freni patlamış kamyon gibi uçurumdan sürükleniyoruz farkında mısın? Aynı şekilde Kılıçdaroğlu gelirse şu olur bu olur diyenler, arkadaşım Kılıçdaroğlu ne zaman bu ülkeyi yönetti de bu kanıya varıyorsun? Bırak 21 yıldır deniyoruz bi 5 sene başkasını deneyelim? Sen burda et yiyemiyorsun adamlar 3bin küsür odalı sarayda keyif çatıyor, altın koltuklarda oturuyor. Yok efendim Sinan Oğan'a ver Kılıçdaroğlu'na verilmez falan filan... Kardeşim biz sanki Kılıçdaroğlunu çok seviyoruz sanki babamız da onu savunuyoruz. Onu savunuyorsak sebebi şu "kazanacak aday" şuan mualif tarafta kazanabilecek ve 21 yıllık iktidarı gönderebilecek tek aday Kılıçdaroğlu. Bırakın Sinan Oğan'ı falan gidip muhalefet olarak birleşip tek bir kişiye oy verip bu iktidarı yollayalım. Ha KK geldi yapamadı mı sıkıntı mı oldu? Önümüzde ki seçimde Kılıçdaroğlu'nu yollarız. Yollarız çünkü karşımızda bir saray rejimi, 21 yıllık bir iktidar olmayacak bu yüzden yollamak çok daha kolay olacak. Bırakın boş boş tartışmayı asıl hedefe odaklanın. RTE'yi göndermeye odaklanın. Herkesi yarın sandığa giderken sadece 5 dakika objektif düşünmeye, asıl hedefi göndermek istemeyip istemediklerine odaklanmasını, düşünmesini ona göre oy vermesini rica ediyorum.
Not: Sinan Oğan kötü falan demiyorum yanlış anlaşılmasın. Bu seçimde bizim amacımız aday seçmek değil, saltanatı göndermektir.

Beni alıntılayıp boş boş sorular sormayın yok AKP şunu yaptı yok CHP şöyle böyle yok o böyle bu böyle diye boş şeyler sormayın çünkü cevap vermeyeceğim. Trollere karnım tok. İyi forumlar.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
ahahahahhahaa istanbulda
olum hangi çeşit bir trolsün ben vallahi anlamadım çocuğun yemin ederim psikolojisi bozulmuş 25tl ye tavuk döner yemekten kafa yapmış buna

Carrier

80+ Bronze

İceWolf

80+ Silver
istanbulda heryer
Dostum bunlar senin gibi değil. Bu terliksiler 100 yıldır memleketi sömürmüye alışmışlar. Hakkaten 30 tl lik döneri yemez bunlar. 200tl aşşağısı lokantaya girmezler bile.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom