i5 7200U
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
bulursun orda 25tlye ama başınıoff güzel duruyo bi gün deniyim
bulursun orda 25tlye ama başınıoff güzel duruyo bi gün deniyim
ahahahahhahaa istanbuldaya kanka allahın aşkına nerde söyle lütfen bak bursadan istanbula gelicem sırf o senin 25tl ye aldığın döneri yemek için
Boşa atılan oy demek ayrıca bu düzeni desteklemek demek biraz kafayı çalıştıran bunu anlarNe olursa olsun Sinan Oğana vereceğim ilk turda bitsin bitmesin
sen kendine 25 tl lik eşek etini layik görüyorsan biz ne yapalım şükrede şükrede bu hale getirdiniz ülkeyi zaten , adamlar altın musluklu saraylarda yaşasın özel makam araçlarında pudra şekeri çeksin sende 25 tl ye döner çakması bi yemek yedin diye mutlu ol katıksız koyunlar siziahahhaahahha o nasıl mekan kardeşim
Post automatically merged:
kazıklanmışsın enayi ya
ülkenin iq ortalamasına baksa denklemi çözecek35 milyon oy aldı demek. Bak mesela bunu bilmiyordum. Sende bilmiyorsundur zaten. Google: akp kaç oy Aldı.
35 milyonun 30 milyonu düşük iq. Geri kalan 5 milyon salla gitsin diyerek akp ye basıyor zaten.
Konum at diyorlar sen saçma sapan yorum yapıyorsun.off güzel duruyo bi gün deniyim
25 TL'ye fare eti yok ki ne anlatıyor bilmiyorumsen kendine 25 TL lik eşek etini layik görüyorsan biz ne yapalım şükrede şükrede bu hale getirdiniz ülkeyi zaten , adamlar altın musluklu saraylarda yaşasın özel makam araçlarında pudra şekeri çeksin sende 25 TL ye döner çakması bi yemek yedin diye mutlu ol katıksız koyunlar sizi
olum hangi çeşit bir trolsün ben vallahi anlamadım çocuğun yemin ederim psikolojisi bozulmuş 25tl ye tavuk döner yemekten kafa yapmış bunaahahahahhahaa istanbulda
puahahahahah bu adam selonun yanında kanatlı bir melek.Mitinglerde sahte montaj video gösteren AKP' nin ortağı
Alıntıyı görüntüle
Tutuşmuşsunuz kardeşim bu kadar çirkinleşmenizden belli
Dostum bunlar senin gibi değil. Bu terliksiler 100 yıldır memleketi sömürmüye alışmışlar. Hakkaten 30 tl lik döneri yemez bunlar. 200tl aşşağısı lokantaya girmezler bile.istanbulda heryer
Bu videoda çocuk evlilikleri savunuyordu.Mitinglerde sahte montaj video gösteren AKP' nin ortağı
Alıntıyı görüntüle
Tutuşmuşsunuz kardeşim bu kadar çirkinleşmenizden belli