i5 7200U
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
alooo dönerci konum?puahahahahah dönek diyor her seçimde ağlıyosunuz kim dönüyor bi kere seçim kaybetmedik ki dönelim
alooo dönerci konum?puahahahahah dönek diyor her seçimde ağlıyosunuz kim dönüyor bi kere seçim kaybetmedik ki dönelim
sen valorantını oynasanaya kardeşim şöyle muhalif kanalların videolarını atma bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
istanbulda
zurnda dürüm de 35 tele ısmarliyim mi
aahjahahahahahahha komiksin haaasen valorantını oynasana
Markete gittiğin de unutma 1 adet redbul ve doritos al ayak kokulu yağlı yağlı klavyeye bas ıkınmaya başlabilirsin
istanbulalooo dönerci konum?
Şunu da söyleyeyim ben chpli felan değilim. Hiçbir partiyle bağım yoktur hiçbiriyle ilgilenmiyorum. Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar işte.puahahahahah dönek diyor her seçimde ağlıyosunuz kim dönüyor bi kere seçim kaybetmedik ki dönelim
ulan erbakana darbe bile yapıldı bide hala kaybetmedik diyo dönekpuahahahahah dönek diyor her seçimde ağlıyosunuz kim dönüyor bi kere seçim kaybetmedik ki dönelim
istanbulda neresi birader biliyoz istanbul isim adres konum ver alooooooo ben istanbuldayım ver senaahjahahahahahahha komiksin haaa
istanbul
lan istanbul olduğunu anladık adres ver bize adres enayimisinaahjahahahahahahha komiksin haaa
istanbul
istanbulda heryeristanbulda neresi birader biliyoz istanbul isim adres konum ver alooooooo ben istanbuldayım ver sen
reisin feleği şaştı galibalan istanbul olduğunu anladık adres ver bize adres enayimisin
Yalan söylüyor bence.alooo dönerci konum?
yoo valla ben yiyom 25 tl de olabilir emin deilimYalan söylüyor bence.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE???? olum daha geçen gün 125 tl verdim küçük lavaşa la ne anlatıyonistanbulda heryer
ASDJFKLSJDFHIOSLDFHSROFKJERPFOIJWEHFWIŞEORJHWEFOJSEFSIODFHJSOEFHJSEFHJEIHSKLHNDFKSJHFOLŞWEKRFJWĞEROPfhjwerofklhjwerpflwerkfhjıopsfhjdopfğıhjwepfokwjefasokdfjsldkfjokjLŞKJSDFOFGKJSOFHJKWERFOJKRSDFPOJEARNFGOEKLRFJGEOPSRGJKERSĞTPOGHKJSRTGĞOPSKJERTPGOIERSJTGOSERIGJSRDFKGJSDFGJKL OLUM ÇOK KOMİKSİN LANistanbulda heryer