İceWolf
80+ Silver
Yok sanatı bilirizde TOGG mu kemircez diyip hergün HEYKEL kemirenleri görünce sanatı hiç bilmediğimi düşünmeye başlıyorumsanat nedir bilir misin? bilmezsin.
Yok sanatı bilirizde TOGG mu kemircez diyip hergün HEYKEL kemirenleri görünce sanatı hiç bilmediğimi düşünmeye başlıyorumsanat nedir bilir misin? bilmezsin.
ne sosyal medyası 7. sınıfa geçtiğimden beridir sanayideyim bursa sanayi kenti bir tane bile kendisinin açtığı fabrika yok dersen ki togg var ona bile gittim daha içinde ne yapım bandı var ne bir şey sadece kapılar vs takılıyor orada o kadarcahil herif sosyal medyadan gördüğünle kalırsan bişey bilmezsin tabi
erdoğan yüzlerce açmış
Boş yapılmış bir haber. Şu şehirde şu kadar fabrika açtık diyerek boş yazılar yazılmış. Her fabrikanın ismini söyler misin? O zaman ikna olucam.![]()
Bakan Varank: 26 şehirde 468 fabrika açtık
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, muhalefetin "fabrika kurulmuyor" iddialarına sayılarla cevap verdi. Varank, "26 şehirde 468 fabrika açtık" dedi.www.trthaber.com
ya kardeşim uza ya git kendin araştır sizinle mi uğraşcam körlerBoş yapılmış bir haber. Şu şehirde şu kadar fabrika açtık diyerek boş yazılar yazılmış. Her fabrikanın ismini söyler misin? O zaman ikna olucam.
yok araştırmıyorum biraz senin taklidini yapacağım 30tl olan dönercinin konumunu da bekliyorumya kardeşim uza ya git kendin araştır sizinle mi uğraşcam körler
AK PARTİNe diyorduk ya? Mng kargo mu yoksa "aynen krşm aras kargo" mu?![]()
ya sen git peçete al kendine yarın ağlican bol bolyok araştırmıyorum biraz senin taklidini yapacağım 30tl olan dönercinin konumunu da bekliyorum
Yapılanları görmezden gelemeyeceğim için Tercih belliağlayın popüler kültür köleleri yapılanları görmezden gelin
nerde kardeşim 30tl dönerci hadi ya yemek yicemAK PARTİ
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya sen git peçete al kendine yarın ağlican bol bol