Neler Yeni

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Carrier

80+ Bronze

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil

i5 7200U

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Erdem
nerde 125 TL be istanbulda 30 TL döner ne anlatıyon sen. Bak gerçekten beni anlamıyosun sana sabahtan beri diyorum ki sen neden 15 yıl çalışıyosun biliyo musun süper zeka kardeşim. Çünkü senin ülkende 80 yıl hiçbirşey üretilmemiş 1 araç üretilmemiş herşeyin ithal eğerki 80 yıllık iktidar birşeyler yapsaydı devrim arabası veya devamında yeni araçlar sen şuan 1 yıl içinde sıfır arabaya sahiptin. Erdoğanın yaptığı 10 20 yıl sonra herkesin araç sahip olmasına vesile olcak
30tlye döner ısmarlasana iban atayım nolur açım şu an

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
kardeşim mercedes 1926 yılında tam çıktığı yılı bilmiyorum. İlk çıktığında herkes alabiliyor muydu sanıyosun. Bu işler başlamakla başlar bi adım atıcaksın yavaş yavaş düşücek.
Olm adamlar harp ediyodu. Biz ise Osmanlı dan kalan enkazı temizlemekle meşguldük. Bir sürü fabrika açtık. Tabii uzun adam sattı veya kapattı. Bizde daha düzgün ürün bile yoktu elin almanı savaşta çelik üretiyordu. Tek adam rejimlerinin sorunlarından birisi gelişmeye kapalı olmalarıdır. RTE' nin savunma sanayinde bu kadar iyi olmasının tek nedeni koyunlarını gütmektir.

Carrier

80+ Bronze

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
ALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDAALSDŞĞPFLASDLFŞAPSLDFŞSDA
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyin aranıyor, %99. Sonuç tamamlandı: Bulunamadı.
Kanka sakin ol 😆

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
30 TL döner ne anlatıyon sen
Burada 30 liraya yarım tavuk döner bile yenmiyor. Tam 65 TL. Et döner de yemeyelim dimi araba falan üretiyoz sonucta 15 yıl sonra arabaya bineriz

Carrier

80+ Bronze
Olm adamlar harp ediyodu. Biz ise Osmanlı dan kalan enkazı temizlemekle meşguldük. Bir sürü fabrika açtık. Tabii uzun adam sattı veya kapattı. Bizde daha düzgün ürün bile yoktu elin almanı savaşta çelik üretiyordu. Tek adam rejimlerinin sorunlarından birisi gelişmeye kapalı olmalarıdır. RTE' nin savunma sanayinde bu kadar iyi olmasının tek nedeni koyunlarını gütmektir.
asfğlpaslpjfkoasopujfaasjflasjlfsafslafsjl 80 yıl boyunca osmanlıyla uğraştık zaten reis doğrudur. Bir sürü fabrika diyor şaka gibi kardeşim atatürk 50 fabrika açmış erdoğan yüzlerce açmış atatürkten sonra gelenler ne açmışsa erdoğan 10 katını açmış sen ne anlatıyosun be olum.

i5 7200U

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Erdem
Burada 30 liraya yarım tavuk döner bile yenmiyor. Tam 65 TL. Et döner de yemeyelim dimi araba falan üretiyoz sonucta
arabanın direksiyonunu yiyorum ben sokaktan togg geçiyor yapışıyorum dişlerimle tekerine şapur şupur ohhh misss

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil

İceWolf

80+ Silver
Allah var sizde Kitlenizi güderek güzel HEYKEL yapıyorsunuz. Ama güzel kitlemişler, hiçbiride "niye sürekli heykel yapıyoruz" diyemiyor. Güt babam güt, kitle babam kitle :) :)

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
asfğlpaslpjfkoasopujfaasjflasjlfsafslafsjl 80 yıl boyunca osmanlıyla uğraştık zaten reis doğrudur. Bir sürü fabrika diyor şaka gibi kardeşim atatürk 50 fabrika açmış erdoğan yüzlerce açmış atatürkten sonra gelenler ne açmışsa erdoğan 10 katını açmış sen ne anlatıyosun be olum.
ERDOĞAN FABRİKA MI AÇMIŞ PATLADIM SDKLFHSKLDFJSHFKLWHJEFIJKEHFSKLDFHJSKJDFHSKJDFH HJULAN ELİMİZDEKİLER BİLE GİTTİ NE ANLATIYON SEN AMQ YEMİN EDERİM KOYUN YA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,567
Üyeler
164,522
Son üye
faea
Top Bottom