nerde 125 TL be istanbulda 30 TL döner ne anlatıyon sen. Bak gerçekten beni anlamıyosun sana sabahtan beri diyorum ki sen neden 15 yıl çalışıyosun biliyo musun süper zeka kardeşim. Çünkü senin ülkende 80 yıl hiçbirşey üretilmemiş 1 araç üretilmemiş herşeyin ithal eğerki 80 yıllık iktidar birşeyler yapsaydı devrim arabası veya devamında yeni araçlar sen şuan 1 yıl içinde sıfır arabaya sahiptin. Erdoğanın yaptığı 10 20 yıl sonra herkesin araç sahip olmasına vesile olcak
kardeşim mercedes 1926 yılında tam çıktığı yılı bilmiyorum. İlk çıktığında herkes alabiliyor muydu sanıyosun. Bu işler başlamakla başlar bi adım atıcaksın yavaş yavaş düşücek.
Olm adamlar harp ediyodu. Biz ise Osmanlı dan kalan enkazı temizlemekle meşguldük. Bir sürü fabrika açtık. Tabii uzun adam sattı veya kapattı. Bizde daha düzgün ürün bile yoktu elin almanı savaşta çelik üretiyordu. Tek adam rejimlerinin sorunlarından birisi gelişmeye kapalı olmalarıdır. RTE' nin savunma sanayinde bu kadar iyi olmasının tek nedeni koyunlarını gütmektir.
Olm adamlar harp ediyodu. Biz ise Osmanlı dan kalan enkazı temizlemekle meşguldük. Bir sürü fabrika açtık. Tabii uzun adam sattı veya kapattı. Bizde daha düzgün ürün bile yoktu elin almanı savaşta çelik üretiyordu. Tek adam rejimlerinin sorunlarından birisi gelişmeye kapalı olmalarıdır. RTE' nin savunma sanayinde bu kadar iyi olmasının tek nedeni koyunlarını gütmektir.
asfğlpaslpjfkoasopujfaasjflasjlfsafslafsjl 80 yıl boyunca osmanlıyla uğraştık zaten reis doğrudur. Bir sürü fabrika diyor şaka gibi kardeşim atatürk 50 fabrika açmış erdoğan yüzlerce açmış atatürkten sonra gelenler ne açmışsa erdoğan 10 katını açmış sen ne anlatıyosun be olum.
Allah var sizde Kitlenizi güderek güzel HEYKEL yapıyorsunuz. Ama güzel kitlemişler, hiçbiride "niye sürekli heykel yapıyoruz" diyemiyor. Güt babam güt, kitle babam kitle
asfğlpaslpjfkoasopujfaasjflasjlfsafslafsjl 80 yıl boyunca osmanlıyla uğraştık zaten reis doğrudur. Bir sürü fabrika diyor şaka gibi kardeşim atatürk 50 fabrika açmış erdoğan yüzlerce açmış atatürkten sonra gelenler ne açmışsa erdoğan 10 katını açmış sen ne anlatıyosun be olum.
ERDOĞAN FABRİKA MI AÇMIŞ PATLADIM SDKLFHSKLDFJSHFKLWHJEFIJKEHFSKLDFHJSKJDFHSKJDFH HJULAN ELİMİZDEKİLER BİLE GİTTİ NE ANLATIYON SEN AMQ YEMİN EDERİM KOYUN YA