Oy veremeyen seçmen önemsiz olsa partiler neden gençlerin üzerine bu kadar düşsün? Son seçimden bu yana 5 milyon yeni seçmen oy veriyor böyle düz mantıklı olmayın.
Bir şey üretti diye batmadığımızı mı söylüyorsun? Bir sürü ekonomist yalan söylüyor zaten Carrier doğru söylüyor. 20+ yıldır süre gelen Ak Parti iktidarında satılmayan yer kalmamış adam bana İha siha bir şeyler saçmalıyor. Bunu daha önceki konumda söylemiştim. Bu İha sihaları çok büyütmeyin. Bu ülkede o iha sihaları yapacak zibilyon tane pırıl pırıl türk genci var. Damat beye bağlı değiliz yani. Bu ülke 14 Mayıs günü sandıkta hakkını aldığı, hırsızları yolladığı zaman o pırıl pırıl gençlerin önü açıldığı zaman sen göreceksin üretmediğimiz ve yapamadığımız şeyleri.
TOGG' u Asgari Ücretli alabilir mi? C class bir araba. Bu ülkede C class MİLLİ bir arabayı HALK alamıyorsa çok şey zırvalamaya gerek yok.
Bir delil ile kırk âlimi yendim, kırk delil ile bir cahili yenemedim.
Bu sözü buraya bırakıyorum ve başka bir şey demiyorum. Kime dediğimi siz anladınız zaten
Bu sözü buraya bırakıyorum ve başka bir şey demiyorum. Kime dediğimi siz anladınız zaten
nerde 125 tl be istanbulda 30 tl döner ne anlatıyon sen. Bak gerçekten beni anlamıyosun sana sabahtan beri diyorum ki sen neden 15 yıl çalışıyosun biliyo musun süper zeka kardeşim. Çünkü senin ülkende 80 yıl hiçbirşey üretilmemiş 1 araç üretilmemiş herşeyin ithal eğerki 80 yıllık iktidar birşeyler yapsaydı devrim arabası veya devamında yeni araçlar sen şuan 1 yıl içinde sıfır arabaya sahiptin. Erdoğanın yaptığı 10 20 yıl sonra herkesin araç sahip olmasına vesile olcak