SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ben halkın içindeyim. Babam esnaf ben sanayide çalışıyorum yaşım 26 ben 12 yıldır siyaseti takip ediyorum, hiç chpye üye olmadım. Oyumu chpye vermek zorundayım, akp bizi batırdı.
ya nereye batırdı kardeşim kör müsünüz siz ya. Adamın üretmediği yapmadığı şey kalmadı sayılar size çok görününce battık sanıyosun

sizin gibi koyunlarla daha fazla konuşamam, en ufak beyin kırıntısına sahip değilsiniz mantıklı düşünme kapasiteniz yok İlber hocanın dediği gibi CAHİLLER
Tuvalet terliğine göre büyük laflar etmişsin. Tuvalet terliğine oy ver sen boşver vatanseverleri. :):):)

1926 örneği ne alaka? Birinci dünya savaşı taze bitmiş, savaşa giren ülkelerde ekonomi bitik
kardeşim diyorum ki ülkelerin ilk ürettiği otomobilleri herkes alamıyodu. bak adamlar savaştan çıkmış otomobil yapmış birsürü birde tr ye bak

olum şu carrier ile blueice ile hala uğraşıyormusunuz adamların maaş aldığı çok belli dünden beri akp savunuyorlar bırakın olum yemin ederim aklı yerinde olmayan bir adamı ikna edersiniz bunları ikna edemezsiniz boşuna uğraşıyonuz
seçimden sonra emekli olacağım merak etme :D yarım akıllılara laf geçirmek imkansız biliyorum ama bazen de merak ediyor insan bunlar ne halt diye

ya nereye batırdı kardeşim kör müsünüz siz ya. Adamın üretmediği yapmadığı şey kalmadı sayılar size çok görününce battık sanıyosun
Satılan fabrikalar, şirketler ne olacak üretim diyorsun. Biten üretimleri say bana. Devlet niye sattı şeker fabrikalarını onları bunları?

Satılan fabrikalar, şirketler ne olacak üretim diyorsun. Biten üretimleri say bana. Devlet niye sattı şeker fabrikalarını onları bunları?
kardeşim bana zarar getiren fabrikalardan bahsetme. 10 tane satıldıysa 100 tane açıldı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri