Darkone22
80+ Bronze
Ndjdjxmskyoo valla ben göremedim hadi buna cevap ver
Ndjdjxmskyoo valla ben göremedim hadi buna cevap ver
Ben aday listesinde TERLİK AMA TUVALET TERLİĞİ GÖREMEDİM. Kim bu tuvalet terliği, bunlar kime oy verecek bulamıyorum bir türlü. Lütfen biliyorsan söyle bizde öğrenelim. Kim bunların oy vereceği tuvalet terliği?yoo valla ben göremedim hadi buna cevap ver
ASJDNQWJIDNQWJKNDQWNKDJNBJKASDKJASNDBNA biraz da senin dilinden konuşim bir tane düzgün oyun bilgisayarı almak için bir tarafını vermen gerek üstüne yediğin her halt ithal neredeyse adamlar et ithal ederken bile kendi adamları üzerinden illegal işler yapıyo adam senin yediğin şeylerden bile kendisine pay biçip kasasına atıyo sen ne anlatıyosun be ahlaksız sen vatansever falan değilsin sen tam bir insafsızsın senden adam olmaz şu forumda kaç tane adam var en uyguna bilgisayar almak için uğraşan nasıl alsam diye didinen en fiyat performansı arayan parası olmadığı için sen ise hala bu adamların hakkını yiyenleri savunmaya devam et kendi kendine gül eğlen soytarı seniçok eğleniyorum yaa vericek cevabınız yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya kardeşim uza ya sana alım gücünün arttığına dair 1000 tane milli gelirin arttığına dair 500 tane kanıt sunarım burda. üretimi olmayan bi ülkeden ne bekliyo bu cahil herifler anlamıyorum son 20 yılda sağolsun rte sayesinde üretmeye başladık
ya bunlar popüler kültürün kölesi olmuş haberi yok. Yok biz niye 1 ay çalışıp bunu alamıyorum halbuki geçmişine baksa görcek veya niye akp vermediklerinide bilmiyolar sadece sosyal medyada koyu kemalistlerin veya dinsizlerin gönderilerine bakıp şu şöyle olmuş bu böyle olmuş diyolar. Halbuki rte'nin bu ülkeye yaptığı binlerce şeyi görmezden geliyor bazı muhalefet kesim hariç onlar da biliyor rte'nin baya iyi işler yaptığını ama sırf değişim için bu sefer de kılıçdaroğluna verelim diyolar.Arkadaş bir insan! ve bir kitle nasıl, Terliğe hemde Tuvalet Terliğine oy vericem diyebilir. Bu nasıl bir zihinsel dip seviyedir. İnanılır gibi değil.
yoo istediğimi alıyorum sende git çalış al bak yine dediğim gibi niye biz bir ay çalışıp şunu şunu alamıyoruma geldilerASJDNQWJIDNQWJKNDQWNKDJNBJKASDKJASNDBNA biraz da senin dilinden konuşim bir tane düzgün oyun bilgisayarı almak için bir tarafını vermen gerek üstüne yediğin her halt ithal neredeyse adamlar et ithal ederken bile kendi adamları üzerinden illegal işler yapıyo adam senin yediğin şeylerden bile kendisine pay biçip kasasına atıyo sen ne anlatıyosun be ahlaksız sen vatansever falan değilsin sen tam bir insafsızsın senden adam olmaz şu forumda kaç tane adam var en uyguna bilgisayar almak için uğraşan nasıl alsam diye didinen en fiyat performansı arayan parası olmadığı için sen ise hala bu adamların hakkını yiyenleri savunmaya devam et kendi kendine gül eğlen soytarı seni
Ne üretiyosun? Togg üretiyorsun 1milyon tl. İha/siha üretiliyor onu mu yiyoruz? Ula tarım bitti tarım. Samanı buğdayı ithal ediyoruz üretim diyorsun. Chpkk yorumuna dün buradaydımçok eğleniyorum yaa vericek cevabınız yok
ya kardeşim uza ya sana alım gücünün arttığına dair 1000 tane milli gelirin arttığına dair 500 tane kanıt sunarım burda. üretimi olmayan bi ülkeden ne bekliyo bu cahil herifler anlamıyorum son 20 yılda sağolsun rte sayesinde üretmeye başladık
@i5 7200U (erdem) süper zeka chpkklı kardeşim diğer chpkklılar gibi dk başı her mesaja gülücük emojisi bırakma
size öyle cevaplar verilir ki ama siz cahil olduğunuz için hiçbişey bilmediğiniz ve anlamadığınız için tek yaptığınız kendinizi kandırıp saçma sapan şeyler yazmak twitterda adam 21 yılda olan rezilliklerin floodunu atmış git ona bak mesela 100 yıllık cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzlukları bu iktidar içerisinde meydana gelmiş sen ise hala gülüp eğlenmeye devam ediyorsunASJDNQWJIDNQWJKNDQWNKDJNBJKASDKJASNDBNA biraz da senin dilinden konuşim bir tane düzgün oyun bilgisayarı almak için bir tarafını vermen gerek üstüne yediğin her halt ithal neredeyse adamlar et ithal ederken bile kendi adamları üzerinden illegal işler yapıyo adam senin yediğin şeylerden bile kendisine pay biçip kasasına atıyo sen ne anlatıyosun be ahlaksız sen vatansever falan değilsin sen tam bir insafsızsın senden adam olmaz şu forumda kaç tane adam var en uyguna bilgisayar almak için uğraşan nasıl alsam diye didinen en fiyat performansı arayan parası olmadığı için sen ise hala bu adamların hakkını yiyenleri savunmaya devam et kendi kendine gül eğlen soytarı seni
Doğrudur, CEVHERİ GÜVEN FETÖCÜSÜ yayınlıyor sahte İnce kasedini binlerce CHP trolüde yayıyor ama bunlar "yok yok fetö değil Rusya" diye kıvranıyor. İnanılır gibi değil...ya bunlar popüler kültürün kölesi olmuş haberi yok. Yok biz niye 1 ay çalışıp bunu alamıyorum halbuki geçmişine baksa görcek veya niye akp vermediklerinide bilmiyolar sadece sosyal medyada koyu kemalistlerin veya dinsizlerin gönderilerine bakıp şu şöyle olmuş bu böyle olmuş diyolar. Halbuki rte'nin bu ülkeye yaptığı binlerce şeyi görmezden geliyor bazı muhalefet kesim hariç onlar da biliyor rte'nin baya iyi işler yaptığını ama sırf değişim için bu sefer de kılıçdaroğluna verelim diyolar.
kardeşim mercedes 1926 yılında tam çıktığı yılı bilmiyorum. İlk çıktığında herkes alabiliyor muydu sanıyosun. Bu işler başlamakla başlar bi adım atıcaksın yavaş yavaş düşücek.Ne üretiyosun? Togg üretiyorsun 1milyon TL. İha/siha üretiliyor onu mu yiyoruz? Ula tarım bitti tarım. Samanı buğdayı ithal ediyoruz üretim diyorsun. Chpkk yorumuna dün buradaydım
avrupada bana 1 tane togg alacak adam bulabilir misin? sanmıyorum adamlar tesla vs. markalar dururken niye elin turkosunun toggunu alsın ki kalite ve teknoloji farkı ortada ki çinde aynı modelde bir araba var ne mağlum bu adamların her şeyi kendi yaptığına adamlar tasarımı bile italyanlara yaptırmışrte senin ülkenin savunmasını trilyon kat arttırmış artık şehit haberleri almıyoruz naptı diyolar bu ülkeye bir ihayı 12milyon dolara satıyor 3 milyon dolar üretim maliyeti var. Bu bizim ekonomimizi güçlendiricek veya petrol doğalgaz nükleer santral onlarca savunma araçları togg bunlar bizim ekonomimizi iyileştiricek. 80 yıl hiçbirşey yapmayan hükümet sağolsun.
80 yıllık iktidar sonunda bi araç üretiyor hükümet sağolsun bi gr destek çıkmıyor eğer o olsaydı sende şuan daha az çalışıp bi arabaya sahip olabilirdinkardeşim mercedes 1926 yılında tam çıktığı yılı bilmiyorum. İlk çıktığında herkes alabiliyor muydu sanıyosun. Bu işler başlamakla başlar bi adım atıcaksın yavaş yavaş düşücek.
jssjsjsjsj tr dede kimse almıyodu sözde 170.000 kişi başvurmuş avrupada bal gibi de alırlar stok kalmaz ellerinde. En başta vatanını seven gurbetçiler.avrupada bana 1 tane togg alacak adam bulabilir misin? sanmıyorum adamlar tesla vs. markalar dururken niye elin turkosunun toggunu alsın ki kalite ve teknoloji farkı ortada ki çinde aynı modelde bir araba var ne mağlum bu adamların her şeyi kendi yaptığına adamlar tasarımı bile italyanlara yaptırmış
Sen akpye oy vermeyen herkesi dinsiz ilan ediyosun resmen. Yaptığın çok büyük saygısızlık.ya bunlar popüler kültürün kölesi olmuş haberi yok. Yok biz niye 1 ay çalışıp bunu alamıyorum halbuki geçmişine baksa görcek veya niye akp vermediklerinide bilmiyolar sadece sosyal medyada koyu kemalistlerin veya dinsizlerin gönderilerine bakıp şu şöyle olmuş bu böyle olmuş diyolar. Halbuki rte'nin bu ülkeye yaptığı binlerce şeyi görmezden geliyor bazı muhalefet kesim hariç onlar da biliyor rte'nin baya iyi işler yaptığını ama sırf değişim için bu sefer de kılıçdaroğluna verelim diyolar.
yoo istediğimi alıyorum sende git çalış al bak yine dediğim gibi niye biz bir ay çalışıp şunu şunu alamıyoruma geldiler