Carrier
80+ Bronze
aynen reis aynen cevap veremeyince olur gibi hadi cevap ver söz oyum chp yeCarl s onla ugrasma kanka djnxjzk
aynen reis aynen cevap veremeyince olur gibi hadi cevap ver söz oyum chp yeCarl s onla ugrasma kanka djnxjzk
Tamam gülüm sen iste yeterki. Terliğe oy verenlerle ne konuşulurki zaten.MALUM 433 KİŞİ BENİ ENGELLESİN PLS
haahahahaha vallahi çok eğleniyorum sizinle evet yetiyoKardeşim sen ne yaşıyorsun kendi kendine? Oy vermeye yaşının yettiğine emin misin?
Sana cevap vermeye değmez ki.aynen reis aynen cevap veremeyince olur gibi hadi cevap ver söz oyum chp ye
ahahahhahahah gülmekten ölcem şimdi ya vericek cevabı yok ha bire bu tarz şeyler yazıp duruyolar chpkklılarSana cevap vermeye değmez ki.
Vallahi sana cevap vereni gördüm ama sen hala böyle yaziyordunaynen reis aynen cevap veremeyince olur gibi hadi cevap ver söz oyum chp ye
çok eğleniyorum yaa vericek cevabınız yokTeşekkürler AKP'li agresif birey, tek yapabildiğin bu olduğu için çok yorma kendini saldırmaya devam et eğlen kendi kendine.
ya kardeşim uza ya sana alım gücünün arttığına dair 1000 tane milli gelirin arttığına dair 500 tane kanıt sunarım burda. üretimi olmayan bi ülkeden ne bekliyo bu cahil herifler anlamıyorum son 20 yılda sağolsun rte sayesinde üretmeye başladıkYa arkadaşlar tartışmaya gerek yok cevap KK. 21 yıllık iktidardan dolayı dolar 20 TL oldu konsol, pc alamıyorsunuz. Üniversite okuyup işsiz kalıyoruz, kimisi garsonluk yapıyor aç kalmamak, açıkta kalmamak için. Bu forumda her zaman donanım konuşuyoruz, ekonomiyle iç içeyiz ve ekonominin hali ortada. Enflasyon anasının köyüne kadar yükselmiş, bitmişiz.
Bende çok eğleniyorum Terliğe oy vericez diyorlar, sonrada zekadan bahsediyoırlar.çok eğleniyorum yaa vericek cevabınız yok
yoo valla ben göremedim hadi buna cevap verVallahi sana cevap vereni gördüm ama sen hala böyle yaziyordun