Neler Yeni

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Darkone22

80+ Bronze
Aynen o o. AKP nin atadığı ama FETÖ cü olduğu anlaşılınca AKP den atılan SADULLAH. O CHP adayımı şuan, Hemde ATATÜRKÜN SANDIĞINDAN?
Aynen devam öyle aynen ben sinani tutuyorum ama hep CHP ye taş atarım. Eski ekepeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen o o. AKP nin atadığı ama FETÖ cü olduğu anlaşılınca AKP den atılan SADULLAH. O CHP adayımı şuan, Hemde ATATÜRKÜN SANDIĞINDAN?
Senin bir kere MHP ye akp ye laf yapan bir yazını göreyim senden özür dileyecegim. Ama sen bunların hepsini aklından silmissin. Basılan özel 1 TL fiyatlari fetoleri barış surecini. Adamın çocuğunu oldurduler babasına deli raporu verdiler bunları hiç hatırlar mısın sen

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,186
İsim
a l p e r
ISKENDER BUYUK BENIM ADAYIM.

Ekler

• A9CA39CE-5876-4AFE-B1AF-A02CC7119E17.jpeg
    A9CA39CE-5876-4AFE-B1AF-A02CC7119E17.jpeg
    83.1 KB · Hit: 23

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Aynen devam öyle aynen ben sinani tutuyorum ama hep CHP ye taş atarım. Eski ekepeli

Senin bir kere MHP ye akp ye laf yapan bir yazını göreyim senden özür dileyecegim. Ama sen bunların hepsini aklından silmissin. Basılan özel 1 TL fiyatlari fetoleri barış surecini. Adamın çocuğunu oldurduler babasına deli raporu verdiler bunları hiç hatırlar mısın sen
Sinan Oğan kendi açıkladı. Seçimi ikinci tura bıraktırmak istiyor, kim pay verirse onun yanında olacak.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Soğana verenler neyin kafası brolar, seçimde %5 bile alamayacak elemana oy atacağınıza boş oy atın en azından şu bizim reis emekli olsun.

Darkone22

80+ Bronze
72 tane fetocu milletvekili adayi varmis. Bana bunu yazıyor sanki 21 senedir ülkeyi sol yönetiyor. Niye içeri tikmamislar onuda sormuyor ayıp ya

i5 7200U

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Erdem
RTE'ye verecekler için DEPREMİ HATIRLAYIN. İnsanların katillerini, imar affı çıkaranları, hırsızları, yalancıları, herkese terörist diyerek iftira atanları.
SİZİ VİCDANINIZLA VURMAYA ÇALIŞIYORLAR SİZ DE KANIYORSUNUZ! SİZİN DİNİNİZİ KENDİ ÇIKAR VE EMELLERİ İÇİN KULLANIYORLAR VE SİZ BUNLARA İNANIYORSUNUZ, 20 YILDIR GÖZÜNÜZÜ BOYUYORLAR AMA SİZ HALA ÇIKIP ÖZGÜRLÜĞÜNÜZÜ SAVUNMUYORSUNUZ...

Forumdada 400 kişi basmaz ampule ya sokak röportajı değil burası.
Ne çok kör varmış şaşırdım cidden :D.

En İyi Cevap
1
RTE'ye verecekler için DEPREMİ HATIRLAYIN. İnsanların katillerini, imar affı çıkaranları, hırsızları, yalancıları, herkese terörist diyerek iftira atanları.
SİZİ VİCDANINIZLA VURMAYA ÇALIŞIYORLAR SİZ DE KANIYORSUNUZ! SİZİN DİNİNİZİ KENDİ ÇIKAR VE EMELLERİ İÇİN KULLANIYORLAR VE SİZ BUNLARA İNANIYORSUNUZ, 20 YILDIR GÖZÜNÜZÜ BOYUYORLAR AMA SİZ HALA ÇIKIP ÖZGÜRLÜĞÜNÜZÜ SAVUNMUYORSUNUZ...

Ne çok kör varmış şaşırdım cidden :D.
Maraşlı biri sırf enkaz kaldırıyor diye erdoğan diyordu

İceWolf

80+ Silver
O kadar çokki inanamassın. Ama forum o kadar eski olmadığı için görememen normal. Megri megri ye küfürlerimi duymak bile istemezsin. Şuan ise Megri megri yi malesefki geçen CHP, Hatta bırak geçmeyi konuyu ÖZERKLİĞE,TÜRKİYEYİ BÖLMEYE VE TÜRK VATANDAŞLIĞINI SİLMEYE KADAR getirdiler. Eskiden CHP ile beraber AKP ye söven bizler şuan CHP yöneticilerine aynı şeyleri yapıyoruz. Bizim tek tarafımız VATAN. Yani PKK yı FETÖ yü dost dost edinenlerin her daim karşısındayız. Şuandada FETÖ yü PKK yı dost edinen kim bi düşün....

Aynen devam. Dün Megri Megri, bugün HDP iyidir. Dün F Tipi bugün Pensilvanya turları. Sahi ya KK Pensilvanyada 8 saat hamburgeri nasıl yemiştir. Bir hamburger 8 saat nasıl yenir? Sen hiç 8 saat boyunca Hamburger yedinmi? :):)

Carrier

80+ Bronze
bu muhalefet mehmet ali uykurun iyi partiden istifası hakkında ne düşünüyor acaba çok merak ediyorum. İyi parti için 25000 üye getirmiş birisi fetö terör gibi sebeplerden istifa ediyor bunlarda yalan mı

"Cizre'de yaptığımız çalışmalarda benim kucağımda kardeşlerim şehit olmuştu. Benim rüyalarıma giriyor, sadece şunu söylüyor; Abi biz boşuna mı şehit olduk?" Bu sözler, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mehmet Ali Uykur'a ait. Uykur, sert sözlerle milletvekili adaylığından çekildi. Partisinden de istifa ettiğini açıkladı."

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom