ya kanka öyle de dememek lazım sinan oğan yeni bir isim ve mhp de durduğu zaman akp kanadına oynamış ama dersini almış belli ümit hocam şu anda sinan oğan akp kanadına oynasa varsa sinanı kevgire çevirir kevgireSinan Oğan'a oy vermek RTE'yi savunmakla aynı şey benim gözümde.
Benim oyum dedeme
Geçmişten günümüze akp yaptığı pislikleri anlatsam hiç bir cevap veremiyor.ulan kenan evren zamanı yapılmış şeyleri gelip chp yapmış gibi gösteriyorsun varya komiksin ya
Birilerinin gözündede KK ya vermek PKK-FETÖ ye vermekle eşdeğer olabilir. La Sinan Oğana verecem ama forumdaki terlikler zorla RTE ye verdirecek. Bari ankettede değiştireyim.Sinan Oğan'a oy vermek RTE'yi savunmakla aynı şey benim gözümde.
Benim oyum dedeme
Bu kar İstanbul'da Ankara'da hdp eline geçecek Kudüs düşer diyen isnanlar nsndnsnnfnsnd neyse yarın göreceğiSiz bu brucee Megan cihangire bakmayın bu üçlü arkadaşlar hep rte savunur zaten. Sonuçta şuan CHP HDP millevcekili adayı sokmadı. Ama akp Huda pardan 4 tane soktu meclise kaybedeceksiniz.
vallahi hocam ya utanmasalar 3 lü koalisyona da chp diyecekler 3 üde akpyi destekliyor şu anda lsdjafksjdhfskdfhsdjkfhsıeufısuofhGeçmişten günümüze akp yaptığı pislikleri anlatsam hiç bir cevap veremiyor.
Boş verin bunlarda kaybetme korkusu var o yüzden konuyu saçma sapan yere çekiyorlar.
Hocam açıkçası ben Sinan Oğan'ın sonraki seçimleri düşünerek aday olduğunu düşünüyorum.ya kanka öyle de dememek lazım sinan oğan yeni bir isim ve mhp de durduğu zaman akp kanadına oynamış ama dersini almış belli ümit hocam şu anda sinan oğan akp kanadına oynasa varsa sinanı kevgire çevirir kevgire
Canım CHP listesinde 72 FETÖ var diyorlar. Doğrumu?Siz bu brucee Megan cihangire bakmayın bu üçlü arkadaşlar hep rte savunur zaten. Sonuçta şuan CHP HDP millevcekili adayı sokmadı. Ama akp Huda pardan 4 tane soktu meclise kaybedeceksiniz.