sanat nedir bilir misin? bilmezsin.Allah var sizde Kitlenizi güderek güzel HEYKEL yapıyorsunuz. Ama güzel kitlemişler, hiçbiride "niye sürekli heykel yapıyoruz" diyemiyor. Güt babam güt, kitle babam kitle
Cahile laf anlatmak zor hocam.aynen öyle kardeşim teşekkürler beni ifade ettiğin için
Erdoğanın açtığı 20 tane fabrika sayar mısın?asfğlpaslpjfkoasopujfaasjflasjlfsafslafsjl 80 yıl boyunca osmanlıyla uğraştık zaten reis doğrudur. Bir sürü fabrika diyor şaka gibi kardeşim atatürk 50 fabrika açmış erdoğan yüzlerce açmış atatürkten sonra gelenler ne açmışsa erdoğan 10 katını açmış sen ne anlatıyosun be olum.
cahil herif sosyal medyadan gördüğünle kalırsan bişey bilmezsin tabiERDOĞAN FABRİKA MI AÇMIŞ PATLADIM SDKLFHSKLDFJSHFKLWHJEFIJKEHFSKLDFHJSKJDFHSKJDFH HJULAN ELİMİZDEKİLER BİLE GİTTİ NE ANLATIYON SEN AMQ YEMİN EDERİM KOYUN YA
zor değil carlcım imkansız fark ettiysen artık noktalama kural mural da takmıyorum saldım D imkansızı başaramadıkCahile laf anlatmak zor hocam.
Erdoğanın açtığı 20 tane fabrika sayar mısın?
Sen anlatıyon be abla gözünü seviyim be abiiasfğlpaslpjfkoasopujfaasjflasjlfsafslafsjl 80 yıl boyunca osmanlıyla uğraştık zaten reis doğrudur. Bir sürü fabrika diyor şaka gibi kardeşim atatürk 50 fabrika açmış erdoğan yüzlerce açmış atatürkten sonra gelenler ne açmışsa erdoğan 10 katını açmış sen ne anlatıyosun be olum.
lsafşklsaflşkasfalsopfasflopasflopasjlfpfasljljfasasşfkasflaslkfsanat nedir bilir misin? bilmezsin.
Heykel konusunda Melih Gökçek çok usta.Allah var sizde Kitlenizi güderek güzel HEYKEL yapıyorsunuz. Ama güzel kitlemişler, hiçbiride "niye sürekli heykel yapıyoruz" diyemiyor. Güt babam güt, kitle babam kitle
Seni gidi maaşlı bir ülke yakın tarihinde 2 3 tane savaşdan çıkdığında gelcek araba mı üretecek kıyaslamaya bak.kardeşim diyorum ki ülkelerin ilk ürettiği otomobilleri herkes alamıyodu. bak adamlar savaştan çıkmış otomobil yapmış birsürü birde tr ye bak