Arama sonuçları: *

1. Eren Güven

HANGİ ŞEHİRLERE GİTTİNİZ?

ama geçtim sonuçta :D mesela manisaya giderken uşağın içinden geçiyodum mecburen. aralarda boşluk kalınca harita daha tuhaf görünüyo zıplayarak gitmiş gibi :D
  2. Eren Güven

HANGİ ŞEHİRLERE GİTTİNİZ?

bazılarını gezmedim ama a noktasından b noktasına giderken içinden geçtim. gitmiş sayılırım sanırım, uşakla manisaya da gitmiştim update attım
  3. Eren Güven

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

ispatladın knk tmm sensin
  4. Eren Güven

aynen kanka ben de internette kemal kılıçdaroğlu ugandalıymış diye bi habner paylaşayım herkles inansın
  5. Eren Güven

ya olum hangi cigarayı içiyosanız bana da ayarlayın ya asdflmnbkwesrjsfrlowqepşrğilerg4pkpgıohnjubıe4olpfgşwirftşgemtkbnpo4ıopyşr
  6. Eren Güven

dur bi daha güleyim amerikanın elçisi yönetmeyhjeorwhbdnfogıerwkplşvöif çwergğt4öpmekwşfği,ğvtrfsa gi hj5yrnut
  7. Eren Güven

aynen aynen iyi olacak aynen 1685294815 50 tl
  8. Eren Güven

2 ay sonra görürüm rte kazandı diye sevinenleri. benlik bi şey yok, bugün 10 milyon suriyeli var 20 sene sonra 40 milyon olur bunlar gg
  9. Eren Güven

rte ekonmiyi düzeltebilirden sonrasını okumadım knk. Birincisi adamlar bile bile bu hale getirdi ekonomiyi ikincisi madem düzeltebilir, düzeltseydi şimdiye kadar. milleti niye boşuna süründürüyo zevk mi alıyo bundan
  10. Eren Güven

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

yani malum şahıs ve arkadaşlarının yediği haltları burada yazmam mümkün değil. Anayasayı bilmem kaç kere ihlal ettiler, devletin temel ilkelerini yoksaydılar, hepsini tek tek yazmaya ne benim zamanım var ne de sizin okumaya zamanınız var. Bu arada terör dediğimiz şeyin tanımı anayasal düzeni ve...
  11. Eren Güven

teröristler istediği kadar bağırsın. kimin çıkacağına kimin yatacağına bağımsız yargı karar verir. saray veya kandil değil. ayrıca muhalefetin teröristlerle işbirliği yaptığı falan da yok. HDP nin kk yı desteklemesi bu gerçeği değiştirmez. Zaten bugün terörist diye dışlanan hdp liler ve bir...
  12. Eren Güven

valla ben de kk nın iyi bir muhalefet lideri olduğunu düşünmüyorum, türk insanı bağıran çağıran kabadayılık yapan insanları seviyor. s400 açıklamasına gelecek olursak kk bize kim saldıracak derken rusyayı kastediyordu ki haksız değil. Türkiye için bir numaralı dış tehdit rusyadır. son 15 yıldaki...
  13. Eren Güven

fazla bi şey yazmayacam, yukarılarda bilal kardeşimize anlatır gibi anlattım zaten 10 yıldır muhalefette olan adamın ne yapmasını istiyosun. veya 20 yıldır iktidarda olan adam ülkeyi ne hale getirdi desem daha iyi olur. yol köprü vs. deme lütfen
  14. Eren Güven

ben 1 liraya eşit olduğunu hatırlıyorum, c.başkanı yardımcılarından birisi dedi ki doların bu kadar düşük olması kabul edilebilir değil, yüksek olmasını destekliyoruz benzeri bi açıklaması vardı
  15. Eren Güven

27.
  16. Eren Güven

evet
  17. Eren Güven

14. cbaşkanı diyorum ben kendisine ki hakeden bir adam ama bu seçim kazanamayacak
  18. Eren Güven

ikisi birbirine şu an çok yakın ben dede nin 52.8 le iktidara geleceğini düşünüyorum, 52.7 veya 9 değil, 8 alır. Ama pazar günü her şey belli olacak zaten burada 23487234 sayfa tartışmak vakit kaybı, insanların birbirinin kalbini kırması hakaret vs. etmesi saçma
  19. Eren Güven

tahminimi söyleyim, büyükşehirlerin tamamına yakın bir kısmında demokrat dede önde çıkacak, iç anadolu ve doğu karadenizde ise malum şahısın dedeye göre biraz fazla oy alacağını düşünüyorum (ankara eskişehir vs. hariç)
  20. Eren Güven

yok ben youtube pek takip edemiyorum ama sinan oğanın da görüşlerime ve yaşam tarzıma çok aykırı olmadığını düşünüyorum. Ha kemal dedem de iyi bi adam ancak medya tarafından çok yıpratıldı ben kendisinin kesinlikle terör sempatizanı olduğunu düşünmüyorum ki böyle bi şey mantığa da sığmaz zaten...
Top Bottom