Enco
80+ Silver
Esad çaardı, göndermedi. Boşuna mı?Suriler olmasa Erdoğan max %35 alır.
Esad çaardı, göndermedi. Boşuna mı?Suriler olmasa Erdoğan max %35 alır.
biz kazanacaz ama sizi bilemem bizden çok şeyler aldı ama bizde az kar yapmadıkAkp ye oy veren kardeşlerim, sizde kaybettiniz. Hepimiz kaybettik, göreceksiniz. Az sabır.
Yooo biz kaybetmedik sende kaybetmedin TÜRKİYE kazandı dahada iyi olacak ALLAH ın izniyle.Akp ye oy veren kardeşlerim, sizde kaybettiniz. Hepimiz kaybettik, göreceksiniz. Az sabır.
alah kitap hevelehueveleYooo biz kaybetmedik sende kaybetmedin TÜRKİYE kazandı dahada iyi olacak ALLAH ın izniyle.
aynen bana şurdan touch blue alsana gerçi onada yarın zam gelirYooo biz kaybetmedik sende kaybetmedin TÜRKİYE kazandı dahada iyi olacak ALLAH ın izniyle.
aynen aynen iyi olacak aynenYooo biz kaybetmedik sende kaybetmedin TÜRKİYE kazandı dahada iyi olacak ALLAH ın izniyle.
50 tlaynen bana şurdan touch blue alsana gerçi onada yarın zam gelir
Qatardan gelen dolarlarımı kazandı acaba saray hariç her şeyi qatara satarakYooo biz kaybetmedik sende kaybetmedin TÜRKİYE kazandı dahada iyi olacak ALLAH ın izniyle.
Gel bağcılara çayda varaynen bana şurdan touch blue alsana gerçi onada yarın zam gelir
zaten bu kafayla sizin kafanıza daha çok çay atarlar XDDGel bağcılara çayda var
Bir genç olarak kaybettim, eğer gençsen sende kaybedeceksin. Afganlar, işsizlik, ekonomi. Kötüydü, daha kötü olacak.Yooo biz kaybetmedik sende kaybetmedin TÜRKİYE kazandı dahada iyi olacak ALLAH ın izniyle.
dur bi daha güleyim amerikanın elçisi yönetmeyhjeorwhbdnfogıerwkplşvöif çwergğt4öpmekwşfği,ğvtrfsa gievett seçimi erdoğan kazandıı ama bu iyi mi? oldu hayır he ne si iyi oldu en azından ülkemiz amerikanın bir elçisinden yönetilmeyecek ve sonuç olarak tr yi büyük ekonomik sıkıntılar çekicek bence dar gelirli vatandaşlarımızın ALLAH yar ve yardımcıları olsun edit(okumayı bıraktım çünki rte kazanacağını bildiğim için ekonomiyi sabit tutmak için atama yapmayacak :/)
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Eren Güven neden güldün?