Koltuk sevdasına kapılmayıp başkası aday olsaydı alırdı ama kendisi alamaz şu saatten sonra. Ysk oyların her yere yayıldığı yer dediğin gerçekleri bile o verilerden alıyorlar insanlara umut vermek için yapılmış bir şey ama boşuna meclisi aldılar cb yide alırlarYSK Erdoğan'nın elinde olduğu için bilerek Erdoğan'ı önde gösteriyordi. Ama gerçekler Kılıçdaroğlu %47 Erdoğan ise %45'ti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kılıçdaroğlu almak zorunda! 5 yıl daha gitmez böyle.
Halk tv nin a haberden farkı yok ntv filan bakHalk TV boş mu konuştu o zmn? YSK geriden geldi. Kılıçdaroğlu'nun hakkı!
Sonucu çok fazla etkilermi peki.İtiraz ettiler Salıya kaldı.
Chp yüzde 47 akp 47 diyorlar.Sonucu çok fazla etkilermi peki.
Böyle bir sonuç olursa gün sonunda Chp nin işine gelir.Chp yüzde 47 akp 47 diyorlar.
Biri chp nin kanalı bir akp nin kendilerini güzel gösteriyorlar filan daha tarafsız kanalları izlemeyi tercih ederim yinede sen bilirsin benim fikrim buNe alaka ya!
Gelse bile bir şekilde Erdoğan alır zaten meclisi aldı çoğunluklaBöyle bir sonuç olursa gün sonunda Chp nin işine gelir.
Hocam halk nasıl olursa öyle yönetilirmiş yapacak bir şey yok.Biri chp nin kanalı bir akp nin kendilerini güzel gösteriyorlar filan daha tarafsız kanalları izlemeyi tercih ederim yinede sen bilirsin benim fikrim bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gelse bile bir şekilde Erdoğan alır zaten meclisi aldı çoğunlukla
Aynen şu saatten sonra birşeyi değiştiremeyiz riskli bir seçimdi riskler alındı sonuçları ortadaHocam halk nasıl olursa öyle yönetilirmiş yapacak bir şey yok.
chp zaten milletvekili seçimlerinde %25 gibi rakamlarda takılıyordu gene takıldıKılıçdaroğlunu destekliyorum ama ne yazık ki Erdoğanın kazanma olasılığı yüksek çünkü her şey onların elinde ve bu ihtimallere karşı hazırlıklılar hile yapıyorlar diye kesin bir şey diyemiyorum şahsen çünkü görmedim kendim olarak ama illa ki oy çalmışlardır videoları da çıktı. Ayrıca meclis çoğunluğunu da elde ettiler ama hiç belli olmaz genel olarak iktidarın oyları düşüşte ve 2 hafta da daha da düşebilir.