Neler Yeni

Kim Cumhurbaşkanı olacak?

2. Turda Kim Kazanacak?

• Oy kullanan toplam üye
    42
  • Anket kapatıldı .

melidoas6

80+ Silver
YSK Erdoğan'nın elinde olduğu için bilerek Erdoğan'ı önde gösteriyordi. Ama gerçekler Kılıçdaroğlu %47 Erdoğan ise %45'ti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kılıçdaroğlu almak zorunda! 5 yıl daha gitmez böyle.
Koltuk sevdasına kapılmayıp başkası aday olsaydı alırdı ama kendisi alamaz şu saatten sonra. Ysk oyların her yere yayıldığı yer dediğin gerçekleri bile o verilerden alıyorlar insanlara umut vermek için yapılmış bir şey ama boşuna meclisi aldılar cb yide alırlar

Halk TV boş mu konuştu o zmn? YSK geriden geldi. Kılıçdaroğlu'nun hakkı!
Halk tv nin a haberden farkı yok ntv filan bak

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna

melidoas6

80+ Silver

arturo

80+ Silver
Biri chp nin kanalı bir akp nin kendilerini güzel gösteriyorlar filan daha tarafsız kanalları izlemeyi tercih ederim yinede sen bilirsin benim fikrim bu

Gelse bile bir şekilde Erdoğan alır zaten meclisi aldı çoğunlukla
Hocam halk nasıl olursa öyle yönetilirmiş yapacak bir şey yok.

SnareEcho

80+ Silver
Arkadaşlar Kahramanmaraş'ta deprem oldu adam kılını kıpırdamadı. Tüm Kahramanmaraş ahalisi RTE'ye oy vermiş. Onlara boşuna üzüldük. Kahramanmaraş'a üzüldüğüm zamanlara lanet ediyorum!

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kılıçdarı hdp bile kurtaramadı

Techno08

80+ Gold
Kılıçdaroğlunu destekliyorum ama ne yazık ki Erdoğanın kazanma olasılığı yüksek çünkü her şey onların elinde ve bu ihtimallere karşı hazırlıklılar hile yapıyorlar diye kesin bir şey diyemiyorum şahsen çünkü görmedim kendim olarak ama illa ki oy çalmışlardır videoları da çıktı. Ayrıca meclis çoğunluğunu da elde ettiler ama hiç belli olmaz genel olarak iktidarın oyları düşüşte ve 2 hafta da daha da düşebilir.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kılıçdaroğlunu destekliyorum ama ne yazık ki Erdoğanın kazanma olasılığı yüksek çünkü her şey onların elinde ve bu ihtimallere karşı hazırlıklılar hile yapıyorlar diye kesin bir şey diyemiyorum şahsen çünkü görmedim kendim olarak ama illa ki oy çalmışlardır videoları da çıktı. Ayrıca meclis çoğunluğunu da elde ettiler ama hiç belli olmaz genel olarak iktidarın oyları düşüşte ve 2 hafta da daha da düşebilir.
chp zaten milletvekili seçimlerinde %25 gibi rakamlarda takılıyordu gene takıldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,140
Üyeler
163,786
Son üye
jansonn