Bende Tekirdağ ilcesinde yaşıyorum tanıdık var gittim ve gerçekten çok kötü ben annem babam akp üye Bi sıra düşündüm ama 2027 de rte oy verecem AKP binasına gittim 1 hafta önce ilçe başkanı dediki orda çalışanlara gerekli erzak yardımları geldimi AKP aslında çalışıyor ama kıymet bilen yok bu arada $ kuru yakında 12 lere düşecek inanıyorum Tayyip dedem yapar yurt dışında tanıdıklarım 10$£€ eti 15$€£ alıyor orda asgari ücret yüksek ama burda daha pahalı çünkü hainler var sayaç geç bakıyorlar zamlı satmak için bay bay Kemal gizli hain
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burda maliyet daha az
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belirtmek istiyorum benim babamın çiftçi arkadaşı var 3.5₺ satıyor ünlü markete ama geliyor 3-4 katı bizde her zaman domates için ondan alıyoruz
Salatalık 4₺
Soğan 5.5₺
Patates 5.5₺
Kilosu satıyor lütfen inanmayın bunlara geçen yaz şimdi patates 6.5 falan olmuştur
Kardeşim o kuru senelerdir hiç düşürmedi hala artıyor petrol fiyatları dünyada düşüşe geçtiğinde bizde hâlâ artıyordu RTE 20 senedir enflasyon ve kuru daha 1 sene bile sabit tutamadı merkez bankasını boşalttı dış politikayı mahvetti senin o pp ne koyduğun ekran kartının kaç tl olduğundan haberin var mı? Dolar olmuş neredeyse 20 aldığın arabanın 2-3 katı vergi veriyorsun bu dünyanın hiçbir yerinde yok ayrıca Kılıçdaroğlu'nun babala programını da izlemeni tavsiye ederim.
biz erken mi ölüyoz anlamadım ya tayyipin bu malikanesinin 1 günlük giderini asgari maaş alan biri karşılamak istese 151 yıl yemeden içmeden çalışması lazımmış bu bilgi ne işinize yara bilmiyom ama kötü çok kötü