Neler Yeni

Bu konuda sizce kim haklı?

Sizce kim haklı?

• Oy kullanan toplam üye
    12
  • Anket şu tarihte kapanacak: .

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,408
İsim
Mert Metshi
ne desek bos gereksiz konu

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Annen niye izin vermedi orayı anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca beni etiketlemişsin ama bildirim gelmedi. Düzenleyip etiketledin herhalde.

SnareEcho

80+ Silver
Annen niye izin vermedi orayı anlamadım

Ayrıca beni etiketlemişsin ama bildirim gelmedi. Düzenleyip etiketledin herhalde.
Kardeşim memlekete geldiğimizden beri 2 kez kaldı diye

Olabilir

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,556
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Arkadaşlar şimdi ben memlekete geldim gitmeme 6 gün kaldı. Dayım yarın tatil olduğu için bugün geç uyuruz diye anneannemde kalmak istedim. Kız kardeşim dün kalmıştı bugün de kalmak istedi. Kız kardeşim de (2 aydır burdayız) dünle beraber 2 kez kaldı. Annem kız kardeşimin kalmasını kabul etti. Bende çaktırmadan ağlamaya başladım. Gözlerimden yaşlar geldi. Annem de bana şimdi duygu sömürüsü yapmak için ağlıyorsun git odaya diye bağırdı. Bende koşarak gittim odaya kapıyı kapattım. Aradan 5 dk geçti annem beni çağırdı bende geldim salona. Neden ağladın dedi bende "ben tek kalmak istiyorum çünkü dayım kardeşlerim küçük olduğu için hep onlarla zaman geçiriyor ama ben tek kalınca dayımla çok güzel dolu dolu zaman geçirebiliyorum" dedim. Annem bana "kıskanç" muamelesi yaptı. Zaten benim yalancı muamelesi olayına bir olayım var çok pis kafayı yedim. Ağlamamın diğer sebebi ise "gitmeme 6 gün kaldı dolu dolu zaman geçirmek istiyorum ama annem izin vermiyor" sebebiydi. Ben kardeşimle kalmaya da okayım ama kardeşim beni istemiyor. Şu anda kardeşime feci derecede nefretliyim. Sizce kim haklı.
@Prmy @Halsiz @DarkNest @Realhas the Great @Windows 10 Aşığıyım @SucukEkmek @Repaer @Marshal @Cihangir
Olm senin dertlerin nie hiç bitmior ya😂

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Kardeşim burada bu yaşta takıl kimse bir şey demez ama yaşının normalliğiyle olacak şeyleri burada konu açma...

Top Bottom