Neler Yeni

Bu tartışmada sizce kim haklı?

TİTAN.

80+ Platinum
Bende öyleyim hocam ama insan nasıl karar vereceğini de adam akıllı veremiyor o zamanlar gelince
O zaman sana şu tavsiyeyi vermek isterim o an geldiğinde geçmişe git ve sonra geleceğe bi bakış at cevap seni orda bekliyor olacaktır
GEÇMİŞİMİZ OLMADAN GELECEĞİMİZDE OLMAZ
GEÇMİŞİ SİLMEK İSTESENDE SİLEMESSİN O YÜZDEN İNSANI GEÇMİŞİNDEN TANIRSIN TABİ BU FARKLI BİR GELECEK OLMAYACAK DEMEK DEĞİLDİR

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,753
İsim
Oğuz
O kadar samimi değilsinisiz galiba. Şu an birlikte oynamak istemiyorum sarmıyo de. Arkadaşım çağırınca ben de diyorum, tamam ben de şu oyuna gireyim o zaman diyor, olabilir. Veya bazen yazıyor ben de hayır S* diyorum şakasına. O da tm sen S* diyip başka oyun giriyor ama makara tabi. Senin hatan gizliye alman falan olmuş, düzgünce söylemen lazımdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman sana şu tavsiyeyi vermek isterim o an geldiğinde geçmişe git ve sonra geleceğe bi bakış at cevap seni orda bekliyor olacaktır
GEÇMİŞİMİZ OLMADAN GELECEĞİMİZDE OLMAZ
GEÇMİŞİ SİLMEK İSTESENDE SİLEMESSİN O YÜZDEN İNSANI GEÇMİŞİNDEN TANIRSIN TABİ BU FARKLI BİR GELECEK OLMAYACAK DEMEK DEĞİLDİR
cagri-mert-bakirci_2111896.jpg

TİTAN.

80+ Platinum
O kadar samimi değilsinisiz galiba. Şu an birlikte oynamak istemiyorum sarmıyo de. Arkadaşım çağırınca ben de diyorum, tamam ben de şu oyuna gireyim o zaman diyor, olabilir. Veya bazen yazıyor ben de hayır S* diyorum şakasına. O da tm sen S* diyip başka oyun giriyor ama makara tabi. Senin hatan gizliye alman falan olmuş, düzgünce söylemen lazımdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Geçmiş gelecektir
Kuantum teorisi çok yaşasın 😁😂

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,900
İsim
Kgn
Samimiydik aslında ama artık hep görüşemediğimizden az da olsa azaldı.
Birlikte oynamak istemiyorum desem de büyük ihtimal bir şey söyler.Ama sizin kadar samimi değiliz.
Gizliye herkes için alıyorum. Zaten arkadaş olarak ekli olanlar forumdan,okuldan yakın arkadaşlarım onlarla da zaten hiç oynamadık , dursun bir şey olu yaparız bir şeyler diye ekledik zaten.
Gizliye almam, bilmiyorum bana rahatsızlık vermiyor ama başkasını da ben gizliye aldım diye rahatsız etmez bence.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,753
İsim
Oğuz
Samimiydik aslında ama artık hep görüşemediğimizden az da olsa azaldı.
Birlikte oynamak istemiyorum desem de büyük ihtimal bir şey söyler.Ama sizin kadar samimi değiliz.
Gizliye herkes için alıyorum. Zaten arkadaş olarak ekli olanlar forumdan,okuldan yakın arkadaşlarım onlarla da zaten hiç oynamadık , dursun bir şey olu yaparız bir şeyler diye ekledik zaten.
Gizliye almam, bilmiyorum bana rahatsızlık vermiyor ama başkasını da ben gizliye aldım diye rahatsız etmez bence.
Biz 10 yıllık arkadaş olunca farklı oluyor tabi fakat herkesle uyuşacaksın diye bir şey yok, belki başka arkadaşlar bulman lazımdır.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
İnsanların kafa yapısı farklı olabiliyor hocam. Benimde 9 senelik arkadaşım buna benzer davrandı. Bu zamana kadar hep idare ettik neyse düzelir diye diye. Kendi kendine bir şey oluyor çat çıkıyor discorddan. Oyuna girecez bunu bekliyoruz arıyoruz vs. gelecem diyor gelmiyor. Geldiği zaman boş boş discordda bekliyor haber vermiyor. Kendini yetiştirmemiş hala çocuksu düşüncelerle hareket ediyorlar kısacası. Hayat kısa. Kimseyi kırmayayım diye düşünmeye gerek yok. Biri kırılmasın diye olmadığın biri gibi de davranmamak gerekmiş. Ne istiyorsan onu yap kimseye hesap verme en iyisi.
Mesela bu durumda arkadaşına açık açık durumu anlatırsın anlamazsa kendi bileceği iş. Dersin ki ben zaten sürekli çevrimdışı takılırım. Cevrimici olmaktan hoşlanmıyorum. Fifanin online kısmından sıkıldım offline kısmına sardım burası daha zevkli vs vs. Seninle bir derdim yok sana kasıtlı yapmıyorum. Üstüne alınacağın da bir durum yok kendi kendine büyütüyorsun de geç. Ne yaparsa ne hali varsa görsün iş senden çıkmış olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kucuk nibba
Olay başlangıcı şu: Ben online oyunları rastgele kişilerle oynuyorum (%100'e yakın denilecek kadar)(ve hep steamı görünmeze alıyorum,davet edilmeyim, rahatsız edilmeyim diye)
Neyse bir arkadaşımla Fifa23 aldık ikimizde. Hep gel ikimiz aynı takımda olup oynayalım diyor. İlk başlarda neyse iyiydi, ,(1 hafta filan önce)(teke tek filanda atıyoduk) ama hep oynayalım diyordu bende oynaya oynaya bunalmaya başladım. Bildiğimiz gibi Fifada Ultimate Team diye bir şey var bende buna girdim (primeden pakette alıyom belki güzeldir oynarım diye). Cidden sardı da baya güzel ama Ea de kendini gizleme yok ea da gizliyorum ama oyun içinde online olarak gözüküyorum, E bunu görüncede arkadaşım gel oynayalım diyor,arıyor filan.2-3 gün önce EA dan gizliye aldım yine ultimate teamde bilgisayara karşı oynuyorum,o da wpden gel oynayak diyor ve eadan istek atıyor. Robota oynuyordumm, neyse kabul ettim. Sonra 'ben oynamayacam dedi' ve çıktı (Ve anında Ea dan ve Steamden arkadaşlıktan çıkarıyor). Ardından wpden ben 'Cidden mi?) yazdım ona hemen çıkardığından, O ise biraz sert konuştu(küfürlü konuşuyordu yine ama kısaca 'yalancı *****' dedi, neden sanırım gizliye alıp tek başıma oynadığımdan dolayıdır) .Neyse bende 'pcye karşı oynuyodum diye' dedim. 'O zaman öyle söyle, saçma sapan anlatıyorsun.' dedi. Fazla takmadım.O gün ve 1-2 gün oynadık birlikte. Bugünde telefonumu anneme vermiştim dizi izlemesi için (Rahatsız etme modunu açtım biri ararsa,mesaj yazarsa diye). Ben yine gizlide Ultimate Team oynarken aramış (Ve ben bu arada Ea'yi kontrol ediyorum online mi,Fifa mı girmiş diye, sonra baktım Fifada olunca direkt Alt+F4 çektim) ,ama rahatsız etme moduna aldığımdan cevapsız arama olarak bildirim gelmiş bana(Telefonu alınca) ve 3-5 dakika sonra wpden 'Fifa' yazmış bende 'yok ya bugünlük olmasın ******* ****** oynayacağım biraz dedim(* oyun)). Ardından 'okey' dedi. Neyse * * oyununa girecektim sonra, neyse onunla fifa oynayım dedim,mesaj attım 'oyunda lobi yoktu gel girelim diye'.Karşılık olarak 'Geçti' dedi ve bende 'peki' yazıp gönderdim. Bunun devamı yok şu anlık böyle ama büyük ihtimal benim online olduğumu gördü ve ondan yazdı diye düşünüyorum.

Bu Yazı Sonunda Sizce Kim Haklı?
Spoiler yaptığım yerleri okursanız daha anlaşılır olur sizin için.
arkadaşına yalan söylemek yerine sadece oynamak istemediğini belirtebilirsin

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Biraz alıngan biri olabilir. Adam akıllı konuşun sıkıntı olmaz.

KAANT10X

80+ Bronze
Bence sen başkalarıyla online oynasan adam haklı beni sattı başkalarıyla giriyor der yani tam olarak haklı olmayabilir ama alınır sonuçta. Fakat sen offline girmişsin neden alınır ki gereksiz bir tavır ama sen yine de kalbini kırmamak adına arada sırada onunla gir.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,900
İsim
Kgn
arkadaşına yalan söylemek yerine sadece oynamak istemediğini belirtebilirsin
Yalan söylemelik bir şey yok ki.
Bence sen başkalarıyla online oynasan adam haklı beni sattı başkalarıyla giriyor der yani tam olarak haklı olmayabilir ama alınır sonuçta. Fakat sen offline girmişsin neden alınır ki gereksiz bir tavır ama sen yine de kalbini kırmamak adına arada sırada onunla gir.
Genelde online UT oynuyorum ama bazen adamlar çok güçlü geliyor bota geçiyorum,o anda attı girdim ama istemedi nedense.Zaten onunla oynayıp duruyorum.Cs giriyoz Fifa giriyoz.Saate bakıyom çıkacam diyom 1 el daha diye diye uzuyorda.
Biraz alıngan biri olabilir. Adam akıllı konuşun sıkıntı olmaz.
Bakalım.Bugün yazarım fifaya girince tavrı nasıl olursa artık.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Böyle arkadaşım olsa o özür dileyene kadar bir şey yapmazdım.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
yavaş yavaş arkadaşlığını bitir bence.
kankicim 2100 mesaj ve 2300 reaksiyon hayırlı olsun.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,900
İsim
Kgn
Top Bottom