Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Öncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum aranıza yeni katıldım ben 24 yaşındayım ve işyerimiz var akaryakıt istasyonu orayı ben işletiyorum benden başka 2 tane pompaya bakan eleman ve 1 müdür orada var bende onlara yardım ediyorum bende pompalara bakıyorum hatta tuvaletleri de ben yıkıyorum ama bugün sabah müdürle bir konuda kavga ettik ve müdür işten ayrıldı müdürle kavga etmemizin sebebi müdür son zamanlarda işini yapmıyordu petrolle ilgilenmiyordu umursamaz davranıyordu mesela sürekli oturup sigara içiyordu ya da ayak ayak üstüne atıp telefona bakıyordu bu yüzden onunla aramız açıldı birde benim babam artık beni oranın patronu yaptı babam bana oğlum bundan sonra ben seni yetkili yaptım oraya sen bak sen pompalara bakma lavaboları da yıkama orada hesap kitap öğren muhasebe işlerini yap ve her şeyi öğren bunu müdüre de söyle oda bilsin dedi bende babamın bu dediğini bu sabah aynen müdüre de söyledim ama müdür bana sittirol git sen kim patron olmak kim sen burada işçisin senin bu pompacılardan hiç bir farkın yok dedi tabii bende bu sözleri duyunca sinirlendim müdüre asıl sen sittirol git sen kimsin sen nasıl bana sittirol git dersin ben buranın patronuyum benimle doğru konuş dedim ben böyle söyledikten sonra müdür fırça alıp üzerime doğru yürüdü az kalsın beni dövecekti sonra bende müdüre o fırçayı senin gö*üne sokarım bak dedim ben öyle söyleyince müdür sinirlendi iş yerinin anahtarlarını çıkarıp yere fırlattı ben işi bırakıp gidiyorum dedi sonra arabasına binip gitti. Sizce burada kim haklı?