Neler Yeni

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,190
İsim
a l p e r
ispatlıyımmı gerçi sana bunu harcamkla vaktimi geçirmek istemiyorum en iyisi bi vide atıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

beni kötülüyormusun yoksa destekliyormusun anlamadım.

Kanka sen birisi namaz kılıyor diye oy vermeye devam et.

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
2 Haftadır tayyip diyoz ne ileri görüşü her şey ortada 6lı masa istifa etmeli böyle muhalefet olursa tayyip ölene kadar kazanır.
sorun muhalefet değil seçmen karşısına atatürk gelse kaybeder

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,245
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
çünkü türkiyedesin kardeşim
Aşırı bir şekilde gelecek kaygısı yaşıyorum, hangi üniversiteyi okursam durumumun iyi olacağını düşünüyorum hepsi boşa çıkıyor. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum ve böyle de devam edecek bu, bugün belli oldu.

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Aşırı bir şekilde gelecek kaygısı yaşıyorum, hangi üniversiteyi okursam durumumun iyi olacağını düşünüyorum hepsi boşa çıkıyor. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum ve böyle de devam edecek bu, bugün belli oldu.
kardeşim ne yap ne et avrupaya dayan git orda garson ol ama yeter ki git üniversite için başvuru yapabilirsin araştır biraz almanya için

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
duyanlaraaaaaaa duymayanlaraaaaaaa
ne güzel söylüyo la :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,190
İsim
a l p e r
aslında rte destekçisi değilim sadece en mantıklı seçenek rte olduğu için mecbur rte ve bütün türkiye benim gibi düşünüyor çünki rte şuan kazanıyor

Hayır bi insanın dini yada ırkı beni ilgilendirmez kardeşim bana bu adam güzel hizmet veriyor mu veriyorsa ben oyumu ona veririm.

Yani Kılıçdaroğlu ateistmiş yahudiymiş Erdoğan namaz kılıyormuş hacca gidiyormuş. Bunların zerre önemi yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: egle

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,245
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
kardeşim ne yap ne et avrupaya dayan git orda garson ol ama yeter ki git üniversite için başvuru yapabilirsin araştır biraz almanya için
Her türlü şeyi deniyorum, umarım biri olur da kurtulurum fakat tek ben değilim. Hadi ben kendimi kurtardım diğer arkadaşlarım yaşıtlarım için üzülüyorum, offff anam offff

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
Hayır bi insanın dini yada ırkı beni ilgilendirmez kardeşim bana bu adam güzel hizmet veriyor mu veriyorsa ben oyumu ona veririm.

Yani Kılıçdaroğlu ateistmiş yahudiymiş Erdoğan namaz kılıyormuş hacca gidiyormuş. Bunların zerre önemi yok.
ama şimdi doğruya doğru rte iyi bir ekonomist DEĞİL şayet olsaydı şuan ekonomi iyi bir yerde olurdu ama şuda doğru ki rte iyi bir siyasetçi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,188
Üyeler
161,267
Son üye
mrz31
Top Bottom