Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
ispatlıyımmı gerçi sana bunu harcamkla vaktimi geçirmek istemiyorum en iyisi bi vide atıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beni kötülüyormusun yoksa destekliyormusun anlamadım.

Kanka sen birisi namaz kılıyor diye oy vermeye devam et.

2 Haftadır tayyip diyoz ne ileri görüşü her şey ortada 6lı masa istifa etmeli böyle muhalefet olursa tayyip ölene kadar kazanır.
sorun muhalefet değil seçmen karşısına atatürk gelse kaybeder

çünkü türkiyedesin kardeşim
Aşırı bir şekilde gelecek kaygısı yaşıyorum, hangi üniversiteyi okursam durumumun iyi olacağını düşünüyorum hepsi boşa çıkıyor. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum ve böyle de devam edecek bu, bugün belli oldu.

Aşırı bir şekilde gelecek kaygısı yaşıyorum, hangi üniversiteyi okursam durumumun iyi olacağını düşünüyorum hepsi boşa çıkıyor. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum ve böyle de devam edecek bu, bugün belli oldu.
kardeşim ne yap ne et avrupaya dayan git orda garson ol ama yeter ki git üniversite için başvuru yapabilirsin araştır biraz almanya için

duyanlaraaaaaaa duymayanlaraaaaaaa
ne güzel söylüyo la :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

aslında rte destekçisi değilim sadece en mantıklı seçenek rte olduğu için mecbur rte ve bütün türkiye benim gibi düşünüyor çünki rte şuan kazanıyor

Hayır bi insanın dini yada ırkı beni ilgilendirmez kardeşim bana bu adam güzel hizmet veriyor mu veriyorsa ben oyumu ona veririm.

Yani Kılıçdaroğlu ateistmiş yahudiymiş Erdoğan namaz kılıyormuş hacca gidiyormuş. Bunların zerre önemi yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: egle
kardeşim ne yap ne et avrupaya dayan git orda garson ol ama yeter ki git üniversite için başvuru yapabilirsin araştır biraz almanya için
Her türlü şeyi deniyorum, umarım biri olur da kurtulurum fakat tek ben değilim. Hadi ben kendimi kurtardım diğer arkadaşlarım yaşıtlarım için üzülüyorum, offff anam offff

Hayır bi insanın dini yada ırkı beni ilgilendirmez kardeşim bana bu adam güzel hizmet veriyor mu veriyorsa ben oyumu ona veririm.

Yani Kılıçdaroğlu ateistmiş yahudiymiş Erdoğan namaz kılıyormuş hacca gidiyormuş. Bunların zerre önemi yok.
ama şimdi doğruya doğru rte iyi bir ekonomist DEĞİL şayet olsaydı şuan ekonomi iyi bir yerde olurdu ama şuda doğru ki rte iyi bir siyasetçi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri