Neler Yeni

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
dur bi daha güleyim amerikanın elçisi yönetmeyhjeorwhbdnfogıerwkplşvöif çwergğt4öpmekwşfği,ğvtrfsa gi
hj5yrnut
ozaman boşa gülüyorsun kemalin hayatını iyi bir araştır derim çünkü kemal bir ermeni soyundan gelmekde ve tr de yaşayan kaçak ermeniler için konuştuğunu görmedim

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
ozaman boşa gülüyorsun kemalin hayatını iyi bir araştır derim çünkü kemal bir ermeni soyundan gelmekde ve tr de yaşayan kaçak ermeniler için konuştuğunu görmedim
ya olum hangi cigarayı içiyosanız bana da ayarlayın ya asdflmnbkwesrjsfrlowqepşrğilerg4pkpgıohnjubıe4olpfgşwirftşgemtkbnpo4ıopyşr

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
yani bu 1 di 2.side internette kemalin hayatından çok dedelerinide bi araştır sonra onlar nasıl aileden geliyor öğren bakalım

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can

yani bu 1 di 2.side internette kemalin hayatından çok dedelerinide bi araştır sonra onlar nasıl aileden geliyor öğren bakalım
amerikanın oyunu yiğenim

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
aynen kanka ben de internette kemal kılıçdaroğlu ugandalıymış diye bi habner paylaşayım herkles inansın

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,245
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Bundan 6 sene önce tanınsaydım belki de TR de ki en iyi hareket bisikletcilerinden biri olacaktım fakat o zaman bile pahalılıktan bisikleti bırakmak zorunda kalmıştım, Şu an 18 i me giricem ve bırakın motor araba almayı hâla eli yüzü düzgün bir bisiklete bile sahip değilim. Yazları çalıştığım para hangi birine yetsin, Ben neden çalışmak zorundayım, neden kendimi hobilerimde geliştiremiyorum?

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Bundan 6 sene önce tanınsaydım belki de TR de ki en iyi hareket bisikletcilerinden biri olacaktım fakat o zaman bile pahalılıktan bisikleti bırakmak zorunda kalmıştım, Şu an 18 i me giricem ve bırakın motor araba almayı hâla eli yüzü düzgün bir bisiklete bile sahip değilim. Yazları çalıştığım para hangi birine yetsin, Ben neden çalışmak zorundayım, neden kendimi hobilerimde geliştiremiyorum?
çünkü türkiyedesin kardeşim

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
ya olum hangi cigarayı içiyosanız bana da ayarlayın ya asdflmnbkwesrjsfrlowqepşrğilerg4pkpgıohnjubıe4olpfgşwirftşgemtkbnpo4ıopyşr
ispatlıyımmı gerçi sana bunu harcamkla vaktimi geçirmek istemiyorum en iyisi bi vide atıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

amerikanın oyunu yiğenim
beni kötülüyormusun yoksa destekliyormusun anlamadım.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
ispatlıyımmı gerçi sana bunu harcamkla vaktimi geçirmek istemiyorum en iyisi bi vide atıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

beni kötülüyormusun yoksa destekliyormusun anlamadım.
ispatladın knk tmm sensin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom