Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

Sizce Forumun En'leri?

Ben modellik yapıyorum zaten ek iş olarak ne yapım onun işini ihtiyacım yok şükür 😊 1702061507 @ysuflix efendi, sırdaş, yoldaş, arkadaş
  2. Kürşat K.T.K

Sizce Forumun En'leri?

Niye ki konuştuk hatta ismini sormadım unuttum efendi bir adama benziyordu
  3. Kürşat K.T.K

Sizce Forumun En'leri?

Oha ben bu adamı geçen gün gördüm bizim meydanda
  4. Kürşat K.T.K

Sizce Forumun En'leri?

Merak ettim bakicam şuna kim diye
  5. Kürşat K.T.K

Sizce Forumun En'leri?

Çünkü birkaç kişi daha söyledi bunu kim bu kişi 1702061026 Benim 3 tane Yigenim var öyle biri yok
  6. Kürşat K.T.K

Sizce Forumun En'leri?

Johny sins kim
  7. Kürşat K.T.K

Sizce Forumun En'leri?

Teşekkür ederim arkadaşlar cansiniz sizleri seviyorum 🥰
  8. Kürşat K.T.K

KASIM’DA “GERÇEK” İNDİRİM PAYLAŞAN FAVORİ ÜYENİZ KİM?

Sen 1. Olmazsan bile gönlümüzün şampiyonusun bu daha çok değerli 😉
  9. Kürşat K.T.K

Benim öyle bir amacım olmadı bir numara olayım derdim yok gördüm paylaştım daha sık indirim paylaşan bir kardeşimiz olsun ben hak etmiyorum
  10. Kürşat K.T.K

Ben bişey paylaşmadim ki kuzen niye etiketliyorsun
  11. Kürşat K.T.K

@ Jon Snow Bende yapacaktım onu çıkmıyor
  12. Kürşat K.T.K

DA FORUM BAYRAMLAŞMA ETKİNLİĞİ

Kurban Bayramınızı en içtenlikle kutlarım Rabbim sevdiklerinizle mutlu sağlıklı huzurlu nice bayramlara eriştirsin inşallah Allah'a emanet olun ✋
  13. Kürşat K.T.K

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

Tm ne güzel işte sahip çıkılmış sandığa tekrardan yetkililer ile sayım yapılır sonuç çıkılır yani demek istediğim oylardan bişey çıkmaz knka her seçim bunlar oluyor yüzde 5 de oy alamazlar herhalde itiraz sonucu da çıkıyor yani 4 tane milletvekili daha aldı CHP olmuyor değil oluyor veriliyor...
  14. Kürşat K.T.K

Tarafsız medya olmazsa öyle olur 😉
  15. Kürşat K.T.K

Bu itirazlar bu söylemeler her seçimde var knka ya içi dolu şeyler değil bunlar en son sözü her zaman millet söyler
  16. Kürşat K.T.K

İlginçlik yok knka CHP nin 6 li masanın Zaten maksimum oyu bu siz zannediyor musunuz iyi partililer deva partililer CHP lilerin tamamı K.K ye verdi vermediler knka 😉 bu işte bişey var Zaten o 6 li masa ya bak hepsi geri dönüş yapacak onlarda karakter yok çünkü 🤣 Mansur aday olsaydı belki alırdı...
  17. Kürşat K.T.K

Zannetmiyorum ya knka parti yetkilileri de Zaten kontrol ediliyor hangi sandıkta kaç oy olmuş kim ne atmış şüphe varsa zaten bunu savunurlar CHP den öyle ciddi bir itiraz gelmedi hatta adamlar kendi sosyal medya ve seçimlerden sorumlu biri mi neydi onu görevden aldılar yanlış bilgi verdiği için...
  18. Kürşat K.T.K

Karşılaştırma yapılıyor eğer yanlışlık olduğu söylenirse tekrardan o sandıkta sayım yapılıyor sayım da da zaten oy kullananların imzası var atılan oylar var 1684247722 🤣🤣 O da olmaz bak parti hükümet meselesi de değil CHP olsa da aynısını söylerdim seçimlerde yanlışlık olmuyor knka 😃
  19. Kürşat K.T.K

Sayım da ve sandıkta görev aldık yanlış yapılmıyor bütün yetkililer var müşayitlik yapanlar var tek tek her parti yetkilisi sayıyor topluyor en son oylar doğruysa imzalar atılıyor yanlışlık kesinlikle yok
Top Bottom