Neler Yeni

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
8 milyon sandığa gitmeyen insanlara da ulaşılması şart
Hepsinin kullanacağını yine sanmıyorum max 3M falan kullanır geçersiz oy oranı bu sefer artar eminim :D Masa kırmaya çalışırken sağa sola vuran seçmenler :D Pusulaya Galatasaray Fenerbahçe yazan seçmenler vesaire bu sefer akıllanacaktır.

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Aşırı oy çalımı var Tweeter a bakarsanız. KK 131 oy alırken 33 girmişler sisteme bunların önüne geçersek ezivi üstünlük ile KK alır o yüzden herkes oyunu sandıığını korusun.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Hepsinin kullanacağını yine sanmıyorum max 3M falan kullanır geçersiz oy oranı bu sefer artar eminim :D Masa kırmaya çalışırken sağa sola vuran seçmenler :D Pusulaya Galatasaray Fenerbahçe yazan seçmenler vesaire bu sefer akıllanacaktır.
8 milyonun hepsini çekemez kimse biliyorum. Ulaşmaları şart, en az %30'u katılım sağlarsa ne mutlu kk'ye. Ama yolunu bulmaları şart.

İceWolf

80+ Silver
Aşırı oy çalımı var Tweeter a bakarsanız. KK 131 oy alırken 33 girmişler sisteme bunların önüne geçersek ezivi üstünlük ile KK alır o yüzden herkes oyunu sandıığını korusun.
Allah Allah CHP neden itiraz etmemiş? İtiraz yeri twetter mi YSK mı? :):) Doğru twetter de sahtevideo ya inanan çok terlik var. Demekki amaç yanlış girilmesi değil, twetter dekilere Kitlemek :) :) :)

majorw0w

80+ Silver
Yalnız şunu farkettim Muharrem İncenin 0 aldığı sandıkta güya kk nin 143 oyu ona geçti dediler. Sandığa bakınca İnce 0 gözüküyor. Algı yapan da var.

İceWolf

80+ Silver
Yalnız şunu farkettim Muharrem İncenin 0 aldığı sandıkta güya kk nin 143 oyu ona geçti dediler. Sandığa bakınca İnce 0 gözüküyor. Algı yapan da var.
Yav twetter de sahte video bağımlısı kitle varya, o yüzden YSK ya başvurmuyorlar. Twetter kitlesine kitlemek zaten amaçları. :) :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Osman Öztürk
1. Şu an ülke batmadı. Hala işleyiş sürüyor. Yalan konuşma burada.
2. Ben AKP'li değilim. Erdoğan'ın kalıp kalmaması halkı ilgilendirir. Ezdi oylamada, gördük.
3. Bu konu geçmişe takıntılı kalanlar içindi.
Yıl başından beri düzenli olarak cari açık rekoru kırıyoruz. Şuan batmaması asla batmayacağı anlamına gelmiyor

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Zannetmiyorum ya knka parti yetkilileri de Zaten kontrol ediliyor hangi sandıkta kaç oy olmuş kim ne atmış şüphe varsa zaten bunu savunurlar CHP den öyle ciddi bir itiraz gelmedi hatta adamlar kendi sosyal medya ve seçimlerden sorumlu biri mi neydi onu görevden aldılar yanlış bilgi verdiği için CHP de kabul etti yani
Resmi olarak itiraz geldi CHP'den nasıl gelmedi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
Başka bir seçim konulu başlıkta ilk tur için yorumlamıştım ve tutmuştu. RTE önde gider ama ikinci tura kalır demiştim. Şimdide diyorum ki bu ikinci turda Oğan'ın ne dediği değil ona oy verenlerin ne düşündüğü önemli. Kimisi RTE ve KK arasında kararsız kaldığı için verdi, kimisi gerçekten doğru kişi olduğunu düşündüğü için, kimisi de RTE'den sıkılmıştı ama KK'dan da nefret ettiği için alternatif olarak verdi. Bana göre Oğan'ın seçmenlerinin yarısı RTE'ye oyunu verir ve kazanan RTE olur.

Bana sorarsanız ben artık RTE'nin gitmesi gerektiği düşüncesindeyim. Ama istatistik olarak kazanacak olanda RTE. Olaya CHP tarafından bakarsak CHP ilk turda kazanacaktı ve şimdide ikinci turda alacaklarını iddia ediyorlar. Yani iddia etmeleri gerçekleri yada olacakları değiştirmiyor. Bu adam 21 senedir seçim kaybetmemiş bu saatten sonrada kaybetmez. Benim düşüncem RTE ölmediği sürece bu ülkenin başına başka bir cumhurbaşkanı gelmez.

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Resmi olarak itiraz geldi CHP'den nasıl gelmedi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tm ne güzel işte sahip çıkılmış sandığa tekrardan yetkililer ile sayım yapılır sonuç çıkılır yani demek istediğim oylardan bişey çıkmaz knka her seçim bunlar oluyor yüzde 5 de oy alamazlar herhalde itiraz sonucu da çıkıyor yani 4 tane milletvekili daha aldı CHP olmuyor değil oluyor veriliyor yani yanlışlık varsa da en son sonuç zaten belli olur ysk verileri yetkililer ile paylaşıyor sayım kağıdı ile partililer karşılaştırma yapıyor eğer hata varsa tekrardan o sandıkta sayım yapılıyor doğru sonuç bulunuyor her seçim böyle hatalar oluyor ama sonra düzeliyor olağan bir durum seçimlerde bu

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,040
Üyeler
161,192
Son üye
Haşmetli kangal