Neler Yeni

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,477
İsim
Oğuz
Yok onun için demedim. Rahat edersin anlamında. Kafana göre, ABD, BAE, BAHREYN, YUNANİSTAN veya başka ülke. Nerde rahat edersen orası iyidir.
Kurtulmak isteyen ABD'ye iltica yöntemini deneyebilir
Not : YTD

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,477
İsim
Oğuz
Ayrıca burdada muhatap olmayabilirsin. Kimseyle konuşmazsan, hiçbir sosyal medyaya yazmazsan hiçbir Türklede muhatap olmamış olursun...
Böyle olmuyor işte o dediğin. ABD'de sokağa çıktığın zaman Türk görme olasılığın kaç ? Hadi gördün muhattap olma olasılığın kaç ? Türkiyede yaşıyorken markete bile gitsen muhattap olacaksın. Ayrıca Türk düşmanımıyız olum Türkle muhattap olmamak ne alaka. Ben yurtdışına Türklerle muhattap olmaya gitmediğimiz için böyle bir şey diyorum.

mental bey

80+ Bronze
Kurtulmak isteyen ABD'ye iltica yöntemini deneyebilir
Not : YTD
Ben ülkemde sürünmeyi yeğlerim. Süründüğüm söylenmez ama eğer bir işte uzman olursam devletime hizmet ederim yine de. O ülkelere gitmem. Çünkü bu devlette eğitim gördüm, orada para kazanmak için onlara hizmet vermem.

İceWolf

80+ Silver
Erdoğan'ın seçildiği ülkelere gidince rahat etmeyecek mi :D sanki Türkler yönetiyor oraları. İngilizcen varsa muhatap bile olmazsın Türklerle.

Böyle olmuyor işte o dediğin. ABD'de sokağa çıktığın zaman Türk görme olasılığın kaç ? Hadi gördün muhattap olma olasılığın kaç ? Türkiyede yaşıyorken markete bile gitsen muhattap olacaksın. Ayrıca Türk düşmanımıyız olum Türkle muhattap olmamak ne alaka. Ben yurtdışına Türklerle muhattap olmaya gitmediğimiz için böyle bir şey diyorum.

Ne bilelim kanka, hem kendin diyorsun "Türklerle muhatap olmassın" diye, sonrada dönüp "Türklerle muhatap olmamak ne alaka Türk düşmanımıyız" diyorsun. Hesap değiştirmeyimi unuttun naptın. Niye kendi yazdığına atar yapıyon :)

Son düzenleme:

yusuftheayay

80+ Bronze
Bir Türk olarak meclise H*dapar gibi bir partinin girmesini kendime yediremiyorum KK hdp söylemleri var p*k söylemleri var diyorsunuz da Erdoğan geçmişte kürdistan burası diyerek konuşma yapmadı mı? aponun kardeşini televizyona çıkarmadı mı ? kürtlerden oy almak icin onlara yanaşmadı mı? Aynısını Kılıçdaroğlu yapınca neden hemen pkklı ülke bozulacak ülke elden gidiyor gibi söylemlere giriyorsunuz ? Ülkemiz bir asırdır vardır var olmaya da devam edecektir. Türk kürt laz çerkez o bu şu bir arada bir asırdır yaşıyoruz yaşamaya da devam edeceğiz Türk gençliği olarak Cumhurbaşkanlığı makamı kimsenin babasının çiftliği değil. Değişim zamanı çoktan geldi ve geçti uyanın artık.
Hüdaparın girmesini yediremiyorsunuz, peki 66 pkklının mecliste olması hakkındaki düşünceniz ne?

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Hüdaparın girmesini yediremiyorsunuz, peki 66 pkklının mecliste olması hakkındaki düşünceniz ne?
anlamadığınız şey şu; AKP, Hüdapar'ı destekliyor fakat HDP, CHP'yi destekliyor. CHP onları desteklemiyor, menfaati için yani. Az zeki olun ya, 20 yıldır sömürülüyorsunuz oğlum

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,477
İsim
Oğuz
Ben ülkemde sürünmeyi yeğlerim. Süründüğüm söylenmez ama eğer bir işte uzman olursam devletime hizmet ederim yine de. O ülkelere gitmem. Çünkü bu devlette eğitim gördüm, orada para kazanmak için onlara hizmet vermem.
Eskiden ben de milliyetçiydim ama artık umurumda değil açıkçası. Nasıl hizmet edersen et kimsenin seni hatırlamayacağı bir dünyada kendini harap etmeyi yanlış buluyorum. Eninde sonunda hepimiz insanız. Ülkede baş başa giden iki parti var, ikisine de bakıyorsun terör örgütü uzantısı olan partilerle anlaşmış fakat ikisi de birbirini aynı şeyle suçluyor. Koskoca Atatürk'ün bıraktığı ülke bu mu ? Değinilecek çok şey var ama cidden insan olduğumuzu unutup boş milliyetçilik yapan insanlardan çok yoruldum. Bundan sonra hayatımı en iyi nasıl yaşamam gerekiyorsa onu yaparım, gerekirse yurtdışı olsun. ABD'ye giderim en azında bu kadar karmaşanın olduğu yerde yaşamaktan iyidir.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,145
Üyeler
161,245