Neler Yeni

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

yusuftheayay

80+ Bronze
anlamadığınız şey şu; AKP, Hüdapar'ı destekliyor fakat HDP, CHP'yi destekliyor. CHP onları desteklemiyor, menfaati için yani. Az zeki olun ya, 20 yıldır sömürülüyorsunuz oğlum
Nasıl desteklemiyor seloyu serbest bırakacam diye vaat veriyor, selonun serbest bırakılmasını istiyorsanız bana oy verin diyor. Suriyeden askerleri geri çekecem diyor, biz girmeden önce süriyeye pkk vardı orda biz çekilince gene onlar gelecek oraya.

mental bey

80+ Bronze
Eskiden ben de milliyetçiydim ama artık umurumda değil açıkçası. Nasıl hizmet edersen et kimsenin seni hatırlamayacağı bir dünyada kendini harap etmeyi yanlış buluyorum. Eninde sonunda hepimiz insanız. Ülkede baş başa giden iki parti var, ikisine de bakıyorsun terör örgütü uzantısı olan partilerle anlaşmış fakat ikisi de birbirini aynı şeyle suçluyor. Koskoca Atatürk'ün bıraktığı ülke bu mu ? Değinilecek çok şey var ama cidden insan olduğumuzu unutup boş milliyetçilik yapan insanlardan çok yoruldum. Bundan sonra hayatımı en iyi nasıl yaşamam gerekiyorsa onu yaparım, gerekirse yurtdışı olsun. ABD'ye giderim en azında bu kadar karmaşanın olduğu yerde yaşamaktan iyidir.
ABD'de toplum olma bilinci yoktur.
Bireysellik ön plandadır.
Kimsenin kimseye saygısı yoktur.

Ayrıca suç oranlarının da en yüksek olduğu ülkedir.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Nasıl desteklemiyor seloyu serbest bırakacam diye vaat veriyor, selonun serbest bırakılmasını istiyorsanız bana oy verin diyor. Suriyeden askerleri geri çekecem diyor, biz girmeden önce süriyeye pkk vardı orda biz çekilince gene onlar gelecek oraya.
ya bro sıkıntılı mısın veya cahil falan mısın? seloyu istese de çıkartamaz çünkü mahkeme BAĞIMSIZ olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

ABD'nin yüksek nüfus dağılımı ve çoklu eyalet sistemi, Case Law'lar vs. bu durumu tetikliyor. Bunun yanında bireysel silahlanmanın etkiside önemli derecede.

TahinPekmez

80+ Silver
55555.PNG

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,477
İsim
Oğuz
Bu düşüncene Atatürkün bıraktığı Partisinden başlasan daha mantıklı değilmi? Hani herkes önce kendi bahçesini temizlesin hesabı....
Birinden başlamaya gerek yok, hepsi aynı.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
ya bro sıkıntılı mısın veya cahil falan mısın? seloyu istese de çıkartamaz çünkü mahkeme BAĞIMSIZ olacak

ABD'nin yüksek nüfus dağılımı ve çoklu eyalet sistemi, Case Law'lar vs. bu durumu tetikliyor. Bunun yanında bireysel silahlanmanın etkiside önemli derecede.
Sallama boş yapma şuanda seloyu ve Osman kavalayı içerde tutan hükümet. Selo ve Osman şimdi bile çıkabilir. Hukuki olarak bir suçları yok. Herkes terörist olduklarını biliyor ama kanıtlamayazsın.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Uygunsuz davranış
Sallama boş yapma şuanda seloyu ve Osman kavalayı içerde tutan hükümet. Selo ve Osman şimdi bile çıkabilir. Hukuki olarak bir suçları yok. Herkes terörist olduklarını biliyor ama kanıtlamayazsın.
sen ciddi misin şAĞİFPASŞİALSPĞİGLASPGLASGPŞASLGŞP cahilsiniz oğlum, cahil.. Aynen, şimdi bile çıkabilir. Git araştır, konuş. Seninle münazaraya girmeyeceğim, cahil olduğunu düşünüyorum.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Evet, gidip teröristlere mi oy verelim?
hüda-par'a veriyorsun ama? sizin yüzünüzden meclise girdiler? Sen vatanını sevmiyor musun yoksa? neden özerklik isteyen partiyi savunuyorsun?

Demokrasi adı altında diktatörlüğünü sürdüren bu iktidara ülkenin neredeyse yarısı oy veriyorsa, bizim milletimiz geri zekalıdır arkadaşlar. HDP ile iş birliği yapıyor diye CHP'ye oy vermeyen kitle, özerklik isteyen, ana dil isteyen, terörizmi savunan, pedofili bir partiyle ittifak yapan taraftan mı olacaksınız? Yazıklar olsun size.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,477
İsim
Oğuz

Toplam olma bilinci dediğin Türkiye'deki toplumsa yok sağol almayayım daha iyi. Bireysellik ön planda falan da değil. Gayet mutlu aileler de var, arkadaşlıklar da var, mahalleler de var. Sadece etnik kültürleri bizim gibi olmadığı için milliyetçilik kavramına bağlı değiller. Yine de ona rağmen lafı geldiğinde ABD milliyetçiliğini en iyi yapabilecek ülkedirler çünkü karşılaştırmaya kalkamazsın. Kimsenin kimseye saygısı yoktur sözünü nereden duydun bilmiyorum ama çok saçma bir cümle.

İceWolf

80+ Silver
hüda-par'a veriyorsun ama? sizin yüzünüzden meclise girdiler? Sen vatanını sevmiyor musun yoksa? neden özerklik isteyen partiyi savunuyorsun?
Ya dalgamı geçiyorsun. Özerkliği getirecem diyen KEMAL KILIÇDAROĞLU. PKK lıları nasılda savunuyor iyi dinle. Belediye Kandile bomba taşırken yakalanıyor ama KK ya göre düşünce suçluları. YERSEN ama TERLİKLER YİYIOR....

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,180
Üyeler
161,270
Son üye
Ahmetbe2
Top Bottom