Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,135
Paranız varsa dolar ve altın alın
Bencede o kadar partinin ıslak imzasını o kadar sandıkta yanlış yapamazlar.Tutanaklarda yanlış yokta YSK üzerinde oylar kaymış gözüküyor.
Bir sandıkta AKP normalden fazla almış bir sandıkta CHP sayıdan fazla almış bir sandıkta Sinan çok almış. Bilemezsin kiİşte giren adamlar kim ? Herkes itiraz ediyor hak neyse odur.
Sandık boş e devletten herkes oyunu girecek bitecek yav.Bir sandıkta AKP normalden fazla almış bir sandıkta CHP sayıdan fazla almış bir sandıkta Sinan çok almış. Bilemezsin ki
Sonuçlar belli aga. Bunlara yalan şeylere inanıyor artık. YSK'da onayladı, seçim sabaha KK direkt hazırlıklara koştu zaten.Bencede o kadar partinin ıslak imzasını o kadar sandıkta yanlış yapamazlar.
Orada hile hurdanın en büyüğü olur.Sandık boş e devletten herkes oyunu girecek bitecek yav.
Sayım da ve sandıkta görev aldık yanlış yapılmıyor bütün yetkililer var müşayitlik yapanlar var tek tek her parti yetkilisi sayıyor topluyor en son oylar doğruysa imzalar atılıyor yanlışlık kesinlikle yokBencede o kadar partinin ıslak imzasını o kadar sandıkta yanlış yapamazlar.
e yanlış girilse nasıl anlaşılmıyorSayım da ve sandıkta görev aldık yanlış yapılmıyor bütün yetkililer var müşayitlik yapanlar var tek tek her parti yetkilisi sayıyor topluyor en son oylar doğruysa imzalar atılıyor yanlışlık kesinlikle yok
Ozaman giriş kısmında kimin yandaşı varsa o kazanıyor günün sonudaSayım da ve sandıkta görev aldık yanlış yapılmıyor bütün yetkililer var müşayitlik yapanlar var tek tek her parti yetkilisi sayıyor topluyor en son oylar doğruysa imzalar atılıyor yanlışlık kesinlikle yok
Karşılaştırma yapılıyor eğer yanlışlık olduğu söylenirse tekrardan o sandıkta sayım yapılıyor sayım da da zaten oy kullananların imzası var atılan oylar vare yanlış girilse nasıl anlaşılmıyor![]()
Ozaman giriş kısmında kimin yandaşı varsa o kazanıyor günün sonuda(İRONİ)
Ben oyların doğru olduğunu savunuyorum zaten de işte Doğu tarafında olma ihtimali maalesef ki var.Karşılaştırma yapılıyor eğer yanlışlık olduğu söylenirse tekrardan o sandıkta sayım yapılıyor sayım da da zaten oy kullananların imzası var atılan oylar var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O da olmaz bak parti hükümet meselesi de değil CHP olsa da aynısını söylerdim seçimlerde yanlışlık olmuyor knka
![]()